Track en Trace Systeem

24/7, real-time inzicht in de status en locatie van uw wagenpark. Gebruik onze track en trace voor auto’s, vrachtauto’s, bussen, trailers en machines.

GPS Track en Trace Systeem

Onze interactieve GPS tracker live kaart is één van de krachtigste tools in modern vlootbeheer. Volg eenvoudig uw voertuigen, bestuurders, gereden routes, bezochte locaties, gereden afstanden en tijdsbesteding. Door uw wagenpark realtime te volgen, kunt u processen optimaliseren, verdachte activiteiten detecteren en nuttige informatie over uw voertuigen en bestuurders verzamelen.

FleetGO's Track en Trace Systeem

Met het Track en Trace systeem van FleetGO heeft u altijd een compleet overzicht van uw zakelijke vloot. Monitor de actuele locatie via GPS, bekijk gereden routes, welke locaties zijn bezocht en de actuele status van voertuigen. 

Met onze realtime data welke beschikbaar is via de cloud en onze mobiele apps heeft u een professioneel GPS volgsysteem. Hiermee kunt u uw dagelijkse operatie optimaliseren, snel inspelen op diverse gebeurtenissen en bruikbare informatie over uw voertuigen en chauffeurs beheren.

Track en trace systeem

Gedetailleerde rittenregistratie

De slimme FleetGO Black Box registreert alle bewegingen en voertuigactiviteiten en houdt een logboek bij van alle ritten, routes en bezochte locaties.

Alle ritten en routes worden weergegeven in duidelijke en eenvoudig te doorzoeken lijsten en elke rit kan in detail worden bekeken, met een onbeperkte geschiedenis. Dankzij de vele instellingen en rapporten is de rittenregistratie volledig conform de Belastingdienst en voorzien van Keurmerk RRS.

Track en trace

Eén van onze tevreden klanten

Bukom is hét toonbeeld van duurzame, efficiënte en circulaire oplossingen op het gebied van industriële reiniging en afvalmanagement. Joep Schotten vertelt: Dankzij de Remote Tacho Download hebben we geen gedoe meer met het uitlezen van de tachograafgegevens.
“Dat levert veel tijdswinst op”.

Vele bedrijven maken gebruik van FleetGO, onder andere:

FleetGO references

Track en Trace Software

Onze track en trace software is gemakkelijk in gebruik en volledig cloud-based. Met onze software maakt u eenvoudig overzichtelijke dashboards en rapportages. Met een paar muisklikken stelt u volledig gepersonaliseerde rapporten samen, zo maakt u zeer relevante informatie snel zichtbaar. Benieuwd naar wat onze track en trace software allemaal kan? Eén van onze adviseurs staat u graag te woord om uw wensen door te nemen en te vertellen over de mogelijkheden van onze software.

Track en Trace software

Inzicht in werk- en reistijden

Het GPS track en trace systeem registreert volledig automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd. U heeft altijd toegang tot overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van periode, bestuurder, voertuig of locatie.

Track en trace auto

Geofencing

Geofencing is een krachtige tool waarmee u virtuele grenzen kunt instellen rond locaties of specifieke zones. Ontvang een IM-bericht (WhatsApp, sms, oproep, e-mail, melding op het platform) wanneer een voertuig een vooraf gedefinieerde zone inrijdt of verlaat, of krijg een melding wanneer er een onverwachte activiteit plaatsvindt binnen of buiten vooraf gedefinieerde uren. Of nog beter: bedenk uw eigen scenario’s waarin u graag gewaarschuwd wil worden.

Geofencing Track en Trace

Mobiele applicaties

FleetGO biedt een gratis iOS– en Android-app om uw wagenpark te beheren terwijl u onderweg bent. In de apps vindt u de belangrijkste functies waarmee u altijd inzicht heeft in uw wagenpark en uw data. De bestuurders-app beschikt over functies om ritdetails toe te voegen en specifieke ritten te markeren als privé of zakelijk.

Track en trace app

Track en trace systeem mogelijkheden

Met het track en trace systeem van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

✔ Realtime GPS locatie
✔ Interactieve live kaart
✔ Volledige rittenregistratie
✔ Geofencing
✔ POI and vaste adressen
✔ Bestuurderidentificatie
✔ Privé/zakelijk schakelaar
✔ CAN-bus koppeling
✔ Gedetailleerde urenstaten
✔ Triggers en notificaties
✔ Integratie met externe sensoren
✔ Brandstofinformatie
✔ Automatische rapportages
✔ Integratie met externe sensoren
✔ Interactieve dashboards

Meer weten over FleetGO Track & Trace?

Veelgestelde vragen over Track en Trace

Wat kan ik allemaal volgen met het Track en Trace systeem van FleetGO?

Ons systeem is geschikt voor verschillende typen voertuigen en objecten, gebruik onze track en trace voor auto’s, busjes, vrachtauto’s, trailers, machines, trekkers, bouwmaterieel, motoren, scooters en eigenlijk alles wat beweegt en over een voeding beschikt. 

Werkt het systeem ook buiten Nederland?

Ons systeem heeft een standaard Europese dekking. Wanneer u ons systeem ook buiten Europa wilt gebruiken, zullen wij u een werelddekking aanbieden tegen een kleine meerprijs.

Ik wil Track en Trace voor mijn auto kopen, hoe gaat dat in zijn werk?

Vul het offerte-formulier in op onze website en geef daar aan voor hoeveel auto’s u Track en Trace wilt kopen. U ontvangt vervolgens een offerte van ons in uw mailbox met extra informatie over de aanschaf & installatie van onze track en trace apparatuur. Het kan zijn dat één van onze adviseurs telefonisch contact met u opneemt om uw wensen en behoeften verder door te nemen zodat een passend aanbod gedaan kan worden.

Zodra bekend is wat u precies wilt en u accepteert ons aanbod, gaan we de installatie van de GPS in uw auto met u inplannen. In sommige gevallen kunt u onze GPS apparatuur zelf installeren in uw auto en in andere gevallen helpen onze monteurs u graag op locatie met de installatie van de GPS trackers.

Hoe zit het met de privacy?

De privacy van bestuurders en werknemer wordt gewaarborgd in de Privacy Gedragscode die wij hanteren vanuit de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (lees hier meer). Daarnaast biedt een zogenaamde Privé-/Zakelijk-schakelaar uitkomst om privéritten volledig af te schermen..

Wat als het voertuig verschillende bestuurders heeft?

Met de optionele RFID-reader kunt u in het voertuig de betreffende bestuurder identificeren. Iedere bestuurder krijgt een persoonlijke RFID-key zodat het systeem automatisch de juiste bestuurder aan de rit kan koppelen.

Hoe vaakt ‘pingt’ de black box van FleetGO?

Voor een hoge mate van nauwkeurigheid ‘pingt’ onze black box niet alleen om de paar seconden, wij kijken ook nog naar andere parameters die ervoor zorgt dat de data 100% nauwkeurig is. Dit noemen wij ‘Dynamic Logging’. Lees hier meer over deze unieke methode.

Welke data is er allemaal beschikbaar?

Lees hier meer over de data die wij uit kunnen lezen. De beschikbare data is afhankelijk van het voertuig, de gekozen opties en de hardware die wij gebruiken.

Moet de hardware altijd worden ingebouwd door een monteur?

Nee, we hebben ook een aantal ‘Plug & Play’ tracking systemen zoals een OBD Dongle en een 12v Easy Connect die u eenvoudig zelf kunt installeren in uw auto (‘s).

Onze meest geavanceerde tracking systemen, met CAN-bus aansluiting en/of andere opties bouwen wij inderdaad liever zelf in. 

Hoe lang heb ik garantie?

Wij bieden standaard drie jaar garantie op locatie aan, zonder voorrijkosten!

Hoe lang blijft de data bewaard?

Standaard bewaren wij de data maar liefst 10 jaar voor u. Wilt u een langere of kortere termijn? Geen enkel probleem!

Kan ik ook meerdere gebruikers aanmaken?

 

Ja! U kunt onbeperkt gebruikers aanmaken. Daarnaast kent het systeem verschillende rollen met ieder een set verschillende rechten.