Track en Trace Systeem

Met het Track en Trace systeem van FleetGO heeft u altijd een compleet overzicht van uw zakelijke vloot. Monitor de actuele locatie via GPS, bekijk gereden routes, welke locaties zijn bezocht en de actuele status van voertuigen. 

Met onze realtime data welke beschikbaar is via de cloud en onze mobiele apps heeft u een professioneel GPS volgsysteem. Hiermee kunt u uw dagelijkse operatie optimaliseren, snel inspelen op diverse gebeurtenissen en bruikbare informatie over uw voertuigen en chauffeurs beheren.

Bereken direct uw prijs →→→

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 189 beoordelingen

Bereken direct uw prijs!

Gebruikt door:

Fritom
ArcelorMittal
Fastned
Worx

Real-time kaartoverzicht

Een interactieve live kaart om uw vloot te beheren.

Onze interactieve live kaart is één van de krachtigste tools in modern vlootbeheer. 

Volg eenvoudig uw voertuigen, bestuurders, gereden routes, bezochte locaties, gereden afstanden en tijdsbesteding. 

Door uw wagenpark realtime te volgen, kunt u processen optimaliseren, verdachte activiteiten detecteren en nuttige informatie over uw voertuigen en bestuurders verzamelen.

Fleet Tracking

Voordelen van ons track en trace systeem

Productiviteit verhogen

Brandstofkosten verlagen

Inzetbaarheid vergroten

Inzicht in tijdsbestedingen

24/7 live kaartoverzicht

Gedetailleerde rittenregistratie

Volledig conform eisen Belastingdienst met Keurmerk RRS

De slimme FleetGO Black Box registreert alle bewegingen en voertuigactiviteiten en houdt een logboek bij van alle ritten, routes en bezochte locaties. Alle ritten en routes worden weergegeven in duidelijke en eenvoudig te doorzoeken lijsten en elke rit kan in detail worden bekeken, met een onbeperkte geschiedenis. Dankzij de vele instellingen en rapporten is de rittenregistratie volledig conform de Belastingdienst en voorzien van Keurmerk RRS.

Rittenregistratie

Overzichtelijke dashboards

Gedetailleerde overzichten welke flexibel zijn in te richten.

Ons cloud-based platform biedt duidelijke en eenvoudig te gebruiken dashboards en rapporten. Personaliseer onze gebruikersvriendelijke dashboards door ze af te stemmen op uw behoeften en draai rapporten op basis van de informatie die u nodig heeft.

Telematics Platform

Inzicht in werk- en reistijden

Volledige, gedetailleerde elektronische urenstaten van de voertuigen.

Het GPS volgsysteem registreert volledig automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd. U heeft altijd toegang tot overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van periode, bestuurder, voertuig of locatie.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Geofencing

Notificaties en waarschuwingen

Geofencing is een krachtige tool waarmee u virtuele grenzen kunt instellen rond locaties of specifieke zones. Ontvang een IM-bericht (WhatsApp, sms, oproep, e-mail, melding op het platform) wanneer een voertuig een vooraf gedefinieerde zone inrijdt of verlaat, of krijg een melding wanneer er een onverwachte activiteit plaatsvindt binnen of buiten vooraf gedefinieerde uren. Of nog beter: bedenk uw eigen scenario’s waarin u graag gewaarschuwd wil worden.

Geofencing

Mobiele applicaties

FleetGO 'on the go!'

FleetGO biedt een gratis iOS- en Android-app om uw wagenpark te beheren terwijl u onderweg bent. In de apps vindt u de belangrijkste functies waarmee u altijd inzicht heeft in uw wagenpark en uw data. De bestuurders-app beschikt over functies om ritdetails toe te voegen en specifieke ritten te markeren als privé of zakelijk.

Simpel. Gebruiksvriendelijk. Gratis.

mobile-app

Track en trace systeem mogelijkheden

Met het track en trace systeem van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

Meer weten over het Track en Trace systeem van FleetGO?

Gebruik dit formulier om meer informatie te ontvangen.

Wanneer u het formulier invult, sturen wij u meer informatie over Track en Trace, de mogelijkheden en de prijzen voor uw vloot. 

Nadat u het formulier heeft ingevuld zullen we mogelijk nog contact opnemen om uw specifieke situatie door te nemen. 

Wilt u liever meteen met iemand spreken? 

Bel ons dan op 038-4449542 of stuur een email naar [email protected]

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 189 beoordelingen

Veelgestelde vragen over GPS Track en Trace

Ons systeem is geschikt voor auto’s, busjes, vrachtauto’s, trailers, machines, trekkers, bouwmaterieel, motoren, scooters en eigenlijk alles wat beweegt en over een voeding beschikt. 

Ons systeem heeft een standaard Europese dekking. Wanneer u ons systeem ook buiten Europa wilt gebruiken, zullen wij u een werelddekking aanbieden tegen een kleine meerprijs. 

De privacy van bestuurders en werknemer wordt gewaarborgd in de Privacy Gedragscode die wij hanteren vanuit de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (lees hier meer). Daarnaast biedt een zogenaamde Privé-/Zakelijk-schakelaar uitkomst om privéritten volledig af te schermen..

Met de optionele RFID-reader kunt u in het voertuig de betreffende bestuurder identificeren. Iedere bestuurder krijgt een persoonlijke RFID-key zodat het systeem automatisch de juiste bestuurder aan de rit kan koppelen.

Voor een hoge mate van nauwkeurigheid ‘pingt’ onze black box niet alleen om de paar seconden, wij kijken ook nog naar andere parameters die ervoor zorgt dat de data 100% nauwkeurig is. Dit noemen wij ‘Dynamic Logging’. Lees hier meer over deze unieke methode.

Lees hier meer over de data die wij uit kunnen lezen. De beschikbare data is afhankelijk van het voertuig, de gekozen opties en de hardware die wij gebruiken.

Nee, we hebben ook een aantal ‘Plug & Play’ systemen zoals een OBD Dongle en een 12v Easy Connect die u eenvoudig zelf kunt installeren.

Onze meest geavanceerde systemen, met CAN-bus aansluiting en/of andere opties bouwen wij inderdaad liever zelf in. 

Wij bieden standaard drie jaar garantie op locatie aan, zonder voorrijkosten!

Standaard bewaren wij de data maar liefst 10 jaar voor u. Wilt u een langere of kortere termijn? Geen enkel probleem!

Ja! U kunt onbeperkt gebruikers aanmaken. Daarnaast kent het systeem verschillende rollen met ieder een set verschillende rechten. Lees hier meer over ons platform en onze apps