Voertuig volgsysteem

Met het voertuigvolgsysteem volgt u eenvoudig uw voertuigen zoals auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, busjes, trailers, machines en meer. U krijgt inzicht in bestuurders, gereden routes, bezochte locaties, afstanden en tijdsbesteding.

Ons volgsysteem stelt u in staat om uw voertuigen real time te volgen met GPS. De interactieve live kaart helpt u bij het optimaliseren van processen en het detecteren van verdachte activiteiten. U wordt continu voorzien van bruikbare informatie over uw voertuigen en bestuurders dankzij het auto volgsysteem.

Voertuigvolgsysteem
Offerte aanvragen
Vrijblijvend & zonder verplichtingen
Table of Contents

Volgsysteem

Met het volgsysteem van FleetGO heeft u altijd een compleet overzicht van uw zakelijke voertuigen. Monitor de actuele locatie via GPS, bekijk gereden routes, welke locaties zijn bezocht en de huidige status van voertuigen.

Realtime data is altijd beschikbaar via de cloud en samen met onze mobiele apps heeft u een professioneel GPS volgsysteem waarmee u uw auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens en andere voertuigen op de voet volgt.

Optimaliseer uw dagelijkse operatie door snel in te spelen op diverse signalen vanuit het volgsysteem. Bespaar tijd en geld dankzij nuttige informatie over uw voertuigen en chauffeurs.

Benieuwd naar de prijs van ons auto volgsysteem? Vul het formulier in en ontvang de auto volgsysteem prijs in uw mailbox.

Volgsysteem met rittenregistratie

Het slimme volgsysteem van FleetGO registreert alle bewegingen en voertuigactiviteiten met behulp van gps trackers in uw auto’s en voertuigen. Alles wordt netjes opgeslagen in een kilometerregistratie logboek met alle ritten, routes en bezochte locaties.

Alle ritten en routes worden weergegeven in duidelijke en eenvoudig te doorzoeken lijsten en elke rit kan in detail worden bekeken, met een onbeperkte geschiedenis.

Dankzij de vele instellingen en rapporten is de rittenregistratie volledig conform de belastingdienst en voorzien van keurmerk RRS

Voertuigvolgsysteem dashboards

Bepaal zelf welke data u uit het voertuigvolgsysteem wilt zien en personaliseer uw dashboards.

Creëer een overzicht van uw vloot in een handomdraai dankzij ons gebruiksvriendelijke platform en draai professionele rapporten uit op basis van de informatie die u nodig heeft.

Voertuig volgsysteem
Meer weten over ons voertuigvolgsysteem?
Ontvang een Gratis Offerte
Vrijblijvend & zonder verplichtingen

Ons GPS volgsysteem geeft inzicht in werk- en reistijden

Het GPS volgsysteem registreert automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd. U heeft altijd toegang tot overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van data uit het volgsysteem zoals; periode, bestuurder, voertuig of locatie.

Auto volgsysteem

Geofencing voor uw volg systeem

Met ons volg systeem stelt u gemakkelijk virtuele grenzen in rond locaties of specifieke zones. 

U bent altijd op hoogte wanneer een voertuig een zone inrijdt of verlaat. Krijg een melding wanneer er een onverwachte activiteit plaatsvindt binnen of buiten vooraf gedefinieerde uren. Stel gemakkelijk eigen scenario’s in waar u graag gewaarschuwd wilt worden. 

Ontvang notificaties en waarschuwingen vanuit het volg systeem via WhatsApp, sms, oproep, e-mail of via een melding op het platform.

Voertuigvolgsysteem App

Met onze gratis app voor ons voertuig-volgsysteem houdt u controle over uw vloot, waar u ook bent. Behoudt ten alle tijden inzicht in uw wagenpark dankzij data die wordt verzameld via het Track en Trace systeem. Een voertuig volgen op afstand is eenvoudiger dan ooit met onze app. Bestuurders voegen gemakkelijk ritdetails toe en kunnen specifieke ritten markeren als privé of zakelijk.

Voertuigvolgsysteem app

Veelgestelde vragen over GPS Volgsysteem

Wat kan ik allemaal volgen met het volgsysteem van FleetGO?

Ons volgsysteem is geschikt voor auto’s, busjes, vrachtwagens, trailers, machines, trekkers, bouwmaterieel, motoren, scooters en eigenlijk alles wat beweegt en over een voeding beschikt. 

Werkt het systeem ook buiten Nederland?

Ons volg systeem heeft een standaard Europese dekking. Wanneer u ons systeem ook buiten Europa wilt gebruiken, zullen wij u een werelddekking aanbieden tegen een kleine meerprijs. 

Hoe zit het met de privacy?

De privacy van bestuurders en werknemer wordt gewaarborgd in de Privacy Gedragscode die wij hanteren vanuit de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (lees hier meer). Daarnaast biedt een zogenaamde Privé-/Zakelijk-schakelaar uitkomst om privéritten volledig af te schermen..

Wat als het voertuig verschillende bestuurders heeft?

Met de optionele RFID-reader kunt u in het voertuig de betreffende bestuurder identificeren. Iedere bestuurder krijgt een persoonlijke RFID-key zodat het systeem automatisch de juiste bestuurder aan de rit kan koppelen.

Hoe vaak ‘pingt’ het auto volgsysteem van FleetGO?

Voor een hoge mate van nauwkeurigheid ‘pingt’ ons volgsysteem niet alleen om de paar seconden, wij kijken ook nog naar andere parameters die ervoor zorgt dat de data 100% nauwkeurig is. Dit noemen wij ‘Dynamic Logging’. Lees hier meer over deze unieke methode.

Welke data is er allemaal beschikbaar vanuit het volg systeem?

Lees hier meer over de data die wij uit kunnen lezen. De beschikbare data is afhankelijk van het voertuig, de gekozen opties en de hardware die wij gebruiken.

Moet het volgsysteem altijd worden ingebouwd door een monteur?

Nee, we hebben ook een aantal ‘Plug & Play’ systemen zoals een OBD Dongle en een 12v Easy Connect die u eenvoudig zelf kunt installeren.

Onze meest geavanceerde systemen, met CAN-bus aansluiting en/of andere opties bouwen wij inderdaad liever zelf in.

Hoe lang heb ik garantie?

Wij bieden standaard drie jaar garantie op locatie aan, zonder voorrijkosten!

Hoe lang blijft de data bewaard?

Standaard bewaren wij de data maar liefst 10 jaar voor u. Wilt u een langere of kortere termijn? Geen enkel probleem!

Kan ik ook meerdere gebruikers aanmaken?

Ja! U kunt onbeperkt gebruikers aanmaken. Daarnaast kent het volgsysteem verschillende rollen met ieder een set verschillende rechten. Lees hier meer over ons platform en onze apps.