TMS Software​

Neem volledige controle over je orders, planning en facturatie met onze complete en flexibele cloud-gebaseerde TMS Software.

TMS Software

In de snel evoluerende logistieke sector van vandaag kan een krachtig en flexibel Transport Management Systeem (TMS) aanzienlijk bijdragen aan het verbeteren van uw operationele efficiëntie. Dit is waar FleetGO in beeld komt. Ons TMS is ontwikkeld om uw transportactiviteiten te stroomlijnen en biedt een naadloos end-to-end beheer dat de groei van uw bedrijf stimuleert.

Waarom TMS Software ?

TMS-software is een krachtige oplossing die uw logistieke bedrijf ondersteunt bij het plannen, uitvoeren en optimaliseren van de fysieke goederenstroom. Door cruciale transportmanagementprocessen te integreren en te automatiseren, draagt TMS-software bij aan het verlagen van vrachtkosten, het verbeteren van operationele efficiëntie, het verhogen van de klanttevredenheid en het optimaliseren van de winstmarge.

Reduceer kosten

Optimaliseer je transportroutes en verbeter de brandstofefficiëntie, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Efficiënter werken

Stroomlijn je transportprocessen, zodat je meer kunt bereiken met minder werk.

Flexibiliteit

Ongeacht de omvang van uw bedrijf, schaalt ons TMS mee met uw behoeften, waardoor u moeiteloos uw activiteiten kunt beheren en uitbreiden.

Meer tevreden klanten

Zorg voor realtime updates van de verzendstatus, zodat uw klanten altijd op de hoogte blijven.

Eén van onze tevreden klanten

"Oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen in onze bedrijfsprocessen".
De Rudder Transport
De Rudder

Andere merken die vertrouwen op onze technologie:

FleetGO references

Order planning & management

Het TMS systeem van FleetGO levert een naadloze, alles-in-1 order management oplossing. Deze tool levert precisie en gemak voor alles van planning tot facturatie. Onze software voorkomt dure fouten, verhoogt efficiëntie, zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt en dat orders op tijd aankomen. 

TMS software

Route planning & optimalisatie

Breng uw efficiëntie op topniveau met onze geavanceerde route optimalisatie technologie. Onze TMS software gebruikt de nieuwste technieken en algoritmes om de meest efficiënte route te berekenen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar snelheid, brandstofverbruik, en live verkeer. Dit betekent dat u van aanzienlijke kostenbesparing en snellere levertijden mag profiteren.
TMS Systeem

Live Tracking​

Blijf up-to-date tijdens uw gehele reis met onze live tracking functionaliteit. Lever uw klanten snelle updates, verhoogde transparantie en handel direct af met problemen die ontstaan tijdens een levering. Met deze Track en Trace functie houdt u de volledige controle en behoudt u consistente efficiëntie.
Transport management systeem

Rapportage & analyse​

Verbeter uw bedrijf door onze gedetailleerde rapportage en analyse tools. Zo krijgt u duidelijk overzicht in uw activiteiten, herkent u makkelijk waar verbeteringen mogelijk zijn en kunt u weloverwogen, data-gedreven beslissingen maken. Met FleetGO’s geavanceerde analyse is het eenvoudig om strategisch en met zekerheid te plannen.

Transportmanagementsysteem

TMS Software functie overzicht​

Onze TMS software is een complete oplossing dat alle mogelijke eisen van een modern transportbedrijf kan vervullen. Hieronder vindt u een overzicht met de verschillende functionaliteiten van onze software: 

✔ Bestellingen management
✔ Fleet management
✔ Reis planning
✔ Route optimalisatie
✔ Verbonden navigatie
✔ Chauffeur communicatie
✔ Board computer integratie
✔ Mobiele app
✔ Betalingen management
✔ Prijs management
✔ Klanten & partner portaal
✔ API integratie

Andere voordelen van ons TMS systeem​

Betaal alléén voor wat u gebruikt

Met ons systeem betaalt u alleen voor de voertuigen die u gebruikt gedurende een maand. Op deze manier houdt u uw kosten onder controle, ook in de minder drukke periodes.

Lage startinvestering

Géén torenhoge licensiekosten bij FleetGO. U betaalt voor gebruik van ons product, niet voor het verkrijgen ervan.

Specifieke berekenmodellen

Elk bedrijf heeft haar eigen manier voor het berekenen van transportkosten en overige kosten. In onze TMS software hebben we dynamische modules geïntegreerd voor het berekenen van prijzen voor verschillende transport branches.

PTV integratie

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom hebben we de complete PTV kaart voor u toegevoegd. Zo ziet u visueel uw voertuigen, bestellingen en routes.

Snel opstarten

Bij FleetGO hebben we meer dan 20 jaar ervaring van het integreren van functionaliteit in onze producten. Daarom garanderen we dat u snel gebruik kunt maken van de functies in onze software.

Meer weten over
TMS Software?

Veelgestelde vragen

TMS (Transport Management System) Software is een oplossing die is ontworpen om transportbeheerprocessen te stroomlijnen en vereenvoudigen. Het helpt bij het plannen, uitvoeren en optimaliseren van het transport van goederen, waardoor bedrijven de kosten kunnen verlagen, de efficiëntie kunnen verbeteren en de klantenservice kunnen optimaliseren.

De TMS-software van FleetGO werkt door verschillende aspecten van transportbeheer te integreren in één platform. Het omvat functies zoals orderbeheer, routeplanning en optimalisatie, real-time tracking, en gedetailleerde rapportage en analyse.

Door gebruik te maken van FleetGO’s TMS kunnen bedrijven transportkosten verminderen, operationele efficiëntie verbeteren, klanttevredenheid verhogen en hun activiteiten naadloos opschalen. Het helpt ook bij het nemen van geïnformeerde beslissingen op basis van inzichten uit gegevens.

Onze TMS-software verlaagt transportkosten door routes te optimaliseren, brandstofefficiëntie te verbeteren en diverse processen in het transportbeheer te automatiseren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook fouten die tot extra kosten kunnen leiden.

Deze functie maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om de meest efficiënte routes voor leveringen te bepalen. Het houdt rekening met verschillende factoren zoals afstand, verkeer, tachograafgegevens, belasting en brandstofverbruik om optimale routeplannen te bieden.

De functie voor real-time tracking stelt u in staat om uw zendingen op elk moment van de reis te volgen. Dit vergroot de transparantie en stelt u in staat om tijdige updates aan uw klanten te verstrekken. Het helpt ook bij het proactief identificeren en aanpakken van eventuele transportproblemen.

Ja, of u nu een bedrijf met een kleine of grote vloot heeft, onze TMS-software kan meegroeien om aan uw behoeften te voldoen. Het systeem is ontworpen om uw activiteiten naadloos te beheren en uit te breiden.

FleetGO biedt uitgebreide ondersteuning voor onze TMS-software. We hebben een toegewijd team klaar staan om u te assisteren bij eventuele vragen of problemen die u heeft.

U kunt beginnen door contact op te nemen met ons salesteam. Zij zullen u voorzien van alle benodigde informatie en u begeleiden bij het installatieproces.