Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

GPS Tracker voor uw auto’s

De auto GPS Trackers van FleetGO zijn een geavanceerde oplossing om uw auto’s realtime te volgen via GPS.

In de gebruiksvriendelijke cloud heeft u 24 uur per dag een actueel overzicht van de status en locatie van uw voertuigen. U kunt uw buitendienst effectief aansturen en maakt planning eenvoudig. Een GPS tracker auto is onmisbaar voor bedrijven waarvan de activiteiten zich buiten de bedrijfsmuren afspelen.

Bij FleetGO heeft u de keuze uit een vast inbouwsysteem of een Plug & Play GPS tracker die u zelf in uw voertuig(en) kunt inpluggen. Makkelijker kan niet!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 237 recensies
js_loader
GPS Tracker Auto

Onze GPS Trackers:

OBD Dongle

Plug & Play

GPS Tracker OBD

Easy Connect 12v

Plug & Play

GPS Tracker Auto

Cubiq Black Box

Plug & Play

FleetGO-Cubiq

GPS Tracker Auto

Een krachtige tool voor iedere onderneming

De gebruiksvriendelijke online cloud software geeft u toegang tot krachtige tools en informatie over uw wagenpark. Via de interactieve, realtime kaart heeft u in één oogopslag uw hele wagenpark in beeld, tot op een paar seconden nauwkeurig!

U kunt alle voertuigen volgen of specifieke voertuigen of bestuurders snel opzoeken. Dit kan door te zoeken op kenteken, bestuurder of groep. Ook de detailinformatie van een individueel voertuig is beschikbaar. U kunt gegevens inzien over locatie, tijd, bestuurder en status. Komt er een opdracht tussendoor? Dan kunt u snel het dichtstbijzijnde voertuig inschakelen.

Rittenregistratie GPS

Gebruikt door:

DHL
Fritom
ArcelorMittal
Renewi
Westfalen
Worx

Gedetailleerde rittenregistratie

Volledig conform eisen Belastingdienst

De GPS-tracker van FleetGO is bij uitstek geschikt als rittenregistratiesysteem. Het biedt namelijk inzicht in de gereden routes en kilometers, én de overige informatie die een rittenregistratie moet bevatten. Met de GPS-tracker van FleetGO voldoet u dus aan alle eisen die de Belastingdienst stelt aan een rittenregistratie.

Daarnaast beschikt de Cubiq Blackbox over het Keurmerk RRS, waarmee u zich nóg beter indekt met een sluitende administratie.

Fiscale rittenregistratie

Het FleetGO Platform

Handig & gebruiksvriendelijk

Ons schaalbare, cloud-based platform maakt gebruik van de modernste technologie om gegevens van voertuigen te verzamelen en te analyseren. Met ons platform kunt u gegevens van voertuigen op afstand gebruiken door gedetailleerde rapporten op maat aan te maken.

Ervaar hoe het is om realtime uw materieel op afstand te volgen, waarbij de gegevens 10 jaar lang veilig worden opgeslagen.

Telematica Platform

Inzicht in werk- en reistijden

Volledige, gedetailleerde elektronische urenstaten van de voertuigen.

De GPS Tracker registreert volledig automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd. U heeft altijd toegang tot overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van periode, bestuurder, voertuig of locatie.

Rittenregistratie bijhouden

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Geofencing

Notificaties en waarschuwingen

Geofencing is een krachtige tool waarmee u virtuele grenzen kunt instellen rond locaties of specifieke zones. Ontvang een bericht (WhatsApp, sms, oproep, e-mail, melding op het platform) wanneer een voertuig een vooraf gedefinieerde zone inrijdt of verlaat, of krijg een melding wanneer er een onverwachte activiteit plaatsvindt binnen of buiten vooraf gedefinieerde uren. Of nog beter: bedenk uw eigen scenario’s waarin u graag gewaarschuwd wil worden.

Geofencing

Auto’s volgen via app

FleetGO ‘on the go!’

Een app voor onderweg. Of eigenlijk; voor inzicht in essentiële gegevens van uw voertuig(en) in het wagenpark. FleetGO heeft zo’n speciale weg-app ontwikkeld. U downloadt de app via de Google Play Store of de App Store op uw smartphone. Rithistorie, realtime kaartoverzichten en natuurlijk een sluitende rittenregistratie; dankzij de koppeling met de GPS tracker box ziet u deze gegevens in een handomdraai voor u.

Simpel. Gebruiksvriendelijk. Gratis.

Rittenregistratie App

Mogelijkheden GPS Tracker

Standaard is FleetGO al een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden van onze oplossing:

 • Realtime GPS locatie
 • Intereactieve live kaart
 • Volledig rittenregistratie en routehistorie
 • Geofencing
 • POI and vaste adressen
 • Bestuurderidentificatie (optioneel)
 • Privé/zakelijk schakelaar (optioneel)
 • CAN-bus koppeling (optioneel)
 • Gedetailleerde urenstaten
 • Eenvoudig in te stellen triggers en notificaties
 • Integratie met externe sensoren
 • Brandstofinformatie (middels CAN-bus koppeling)
 • Rijgedrag monitoring
 • Automatische rapportages
 • Interactieve dashboards
 • …& veel meer!

Meer informatie over de GPS trackers van FleetGO?

Gebruik dit formulier om meer informatie te ontvangen.

Wanneer u het formulier invult, sturen wij u meer informatie over onze GPS Trackers, de mogelijkheden en de prijzen voor uw auto’s. 

Nadat u het formulier heeft ingevuld zullen we mogelijk nog contact opnemen om uw specifieke situatie door te nemen. 

Wilt u liever meteen met iemand spreken? 

Bel ons dan op 038-4449542 of stuur een email naar sales@fleetgo.com

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 237 recensies
js_loader

 • Bij het versturen van dit formulier geeft u aan dat u akkoord bent met onze Privacy Policy.

Ontdek de FleetGO Easy Asset Tracker

Voor het tracken van trailers, containers zwaar gereedschap en kostbare goederen

De Easy Asset Tracker van FleetGO is robuuste en waterdichte GPS Tracker die werkt op een batterij. Hiermee volgt u kostbare bedrijfsmiddelen zonder eigen “stroomvoorziening”.

Ontvang één of meerdere malen per dag een update over de locatie van uw goederen. Zo houdt u de controle over uw dure spullen en bent u op de hoogte van veranderingen.

Veelgestelde vragen over GPS Tracker auto

Hoe werkt de GPS Tracker in de auto?

Een GPS tracker bestaat uit een module die informatie verzendt via satellieten. Deze data wordt automatisch geregistreerd en verzonden naar bijvoorbeeld een connected-car-app. Hierop is de locatie van uw voertuig(en) realtime zichtbaar.

De FleetGO GPS-tracker legt met behulp van data de locatie van uw auto(‘s) vast. Deze gegevens worden via een SIM-kaart versleuteld verstuurd naar een smartphone. Hierop kunt u de locatie van uw auto(‘s) realtime volgen.

Voor welke situaties is een GPS tracker geschikt?

De trackers zijn ideaal als goedkope oplossing of een oplossing voor flexibele projecten. Daarnaast is de GPS tracker uitermate geschikt voor het volgen van materieel zoals aanhangers, trailers of machines.

Voor een professioneel GPS volgsysteem en/of fiscale rittenregistratie raden we altijd een professioneel GPS track en trace inbouwsysteem aan.

Voldoet de rittenregistratie die ik met een GPS-tracker bijhoud aan de eisen van de Belastingdienst?

Ja, de GPS-tracker van FleetGO voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan een rittenregistratie. Alle benodigde informatie, zoals locatie, gereden routes en afstanden worden namelijk automatisch vastgelegd. 

De Belastingdienst stelt een aantal eisen aan uw rittenregistratie. De volgende gegevens moet u vermelden in ieder geval vermelden:

 • het merk van de auto;
 • het type auto;
 • het kenteken van de auto;
 • de periode waarin u de auto hebt gebruikt;
 • de ritgegevens.

U vermeldt per rit:

 • de datum;
 • de begin- en eindstand van de kilometerteller;
 • het vertrek- en aankomstadres;
 • de route die u hebt gereden;
 • de privé-omrijkilometers – als u tijdens een zakelijke
 • rit ook privékilometers maakt.

Lees meer over de eisen voor een sluitende rittenregistratie.

Let op: Er zit géén Keurmerk RRS op de OBD Dongle en Easy Connect 12v. 

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Pluy & Play trackers en het inbouwsysteem?

 • Geen connectie met contactslot (start en einde rit worden bepaald op basis van beweging.
 • Geen keurmerk RRS.
 • Minder nauwkeurig.
 • Geen OBD-poort in elektrische voertuigen.
 • Soms lastig bereikbare 12-accu in elektrische voertuigen.
 • Geen uitbreidingsmogelijkheden zoals bestuurder-ID, PZ-schakelaar of CAN-bus.

Wat bedoelen jullie met Plug & Play?

Plug & Play betekent dat u de hardware eenvoudig zelf kunt installeren. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw auto’s volgen via onze cloud.

Wat bedoelen jullie met GPS tracker auto inbouwen?

Een GPS tracker in uw auto inbouwen houdt in dat de GPS tracker in de vorm van een apparaat bij uw auto(‘s) wordt ingebouwd door één van onze professionele monteurs. Inbouw geeft u de zekerheid van het Keurmerk RRS, is nauwkeuriger, heeft een OBD-poort en kan uitgebreid worden met diverse functionaliteiten.

Werkt het systeem ook buiten Nederland?

Ons systeem heeft een standaard Europese dekking. Wanneer u ons systeem ook buiten Europa wilt gebruiken, zullen wij u een werelddekking aanbieden tegen een kleine meerprijs. 

Hoe zit het met de privacy van de bestuurders?

De privacy van bestuurders en werknemer wordt gewaarborgd in de Privacy Gedragscode die wij hanteren vanuit de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (lees hier meer). Daarnaast biedt een zogenaamde Privé-/Zakelijk-schakelaar uitkomst om privéritten volledig af te schermen..

Wat als het voertuig verschillende bestuurders heeft?

Met de optionele RFID-reader kunt u in het voertuig de betreffende bestuurder identificeren. Iedere bestuurder krijgt een persoonlijke RFID-key zodat het systeem automatisch de juiste bestuurder aan de rit kan koppelen. Let op: deze kan alleen worden aangesloten op het inbouwsysteem. 

Hoe vaakt ‘pingt’ de GPS Tracker van FleetGO?

Voor een hoge mate van nauwkeurigheid ‘pingt’ onze black box niet alleen om de paar seconden, wij kijken ook nog naar andere parameters die ervoor zorgt dat de data 100% nauwkeurig is. Dit noemen wij ‘Dynamic Logging’. Lees hier meer over deze unieke methode.

Hoe lang heb ik garantie?

Wij bieden standaard drie jaar garantie op onze hardware.

Hoe lang blijft de data bewaard?

Standaard bewaren wij de data maar liefst 10 jaar voor u. Wilt u een langere of kortere termijn? Geen enkel probleem!