GPS Tracker voor auto’s

De auto GPS Trackers van FleetGO zijn een geavanceerde oplossing om uw auto’s realtime te volgen via GPS.

In de gebruiksvriendelijke cloud heeft u 24 uur per dag een actueel overzicht van de status en locatie van uw voertuigen. U kunt uw buitendienst effectief aansturen en maakt planning eenvoudig. Een GPS tracker auto is onmisbaar voor bedrijven waarvan de activiteiten zich buiten de bedrijfsmuren afspelen.

Bij FleetGO heeft u de keuze uit een vast inbouwsysteem of een Plug & Play GPS tracker die u zelf in uw voertuig(en) kunt inpluggen. Makkelijker kan niet!

GPS Tracker voor auto's
Table of Contents

GPS Tracker Auto

De gebruiksvriendelijke online cloud software geeft u toegang tot krachtige tools en informatie over uw wagenpark. Via de interactieve, realtime kaart heeft u in één oogopslag uw hele wagenpark in beeld, tot op een paar seconden nauwkeurig!

U kunt alle voertuigen volgen of specifieke voertuigen of bestuurders snel opzoeken. Dit kan door te zoeken op kenteken, bestuurder of groep. Ook de detailinformatie van een individueel voertuig is beschikbaar. U kunt gegevens inzien over locatie, tijd, bestuurder en status. Komt er een opdracht tussendoor? Dan kunt u snel het dichtstbijzijnde voertuig inschakelen.

Gedetailleerde rittenregistratie

De GPS-tracker van FleetGO is bij uitstek geschikt als rittenregistratiesysteem. Het biedt namelijk inzicht in de gereden routes en kilometers, én de overige informatie die een rittenregistratie moet bevatten. Met de GPS-tracker van FleetGO voldoet u dus aan alle eisen die de Belastingdienst stelt aan een rittenregistratie.

Daarnaast beschikt de Cubiq Blackbox over het Keurmerk RRS, waarmee u zich nóg beter indekt met een sluitende administratie.

Het FleetGO Platform

Ons schaalbare, cloud-based platform maakt gebruik van de modernste technologie om gegevens van voertuigen te verzamelen en te analyseren. Met ons platform kunt u gegevens van voertuigen op afstand gebruiken door gedetailleerde rapporten op maat aan te maken.

Ervaar hoe het is om realtime uw materieel op afstand te volgen, waarbij de gegevens 10 jaar lang veilig worden opgeslagen.

FleetGO platform voor GPS tracker
Meer weten over onze GPS Trackers?

Inzicht in werk- en reistijden

De GPS Tracker registreert volledig automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd. U heeft altijd toegang tot overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van periode, bestuurder, voertuig of locatie.

Geofencing

Geofencing is een krachtige tool waarmee u virtuele grenzen kunt instellen rond locaties of specifieke zones. Ontvang een bericht (WhatsApp, sms, oproep, e-mail, melding op het platform) wanneer een voertuig een vooraf gedefinieerde zone inrijdt of verlaat, of krijg een melding wanneer er een onverwachte activiteit plaatsvindt binnen of buiten vooraf gedefinieerde uren. Of nog beter: bedenk uw eigen scenario’s waarin u graag gewaarschuwd wil worden.

Geofencing GPS Tracker voor auto's

Auto’s volgen via app

Een app voor onderweg. Of eigenlijk; voor inzicht in essentiële gegevens van uw voertuig(en) in het wagenpark. FleetGO heeft zo’n speciale weg-app ontwikkeld. U downloadt de app via de Google Play Store of de App Store op uw smartphone. Rithistorie, realtime kaartoverzichten en natuurlijk een sluitende rittenregistratie; dankzij de koppeling met de GPS tracker box ziet u deze gegevens in een handomdraai voor u.

Ontdek de FleetGO Easy Asset Tracker

De Easy Asset Tracker van FleetGO is robuuste en waterdichte GPS Tracker die werkt op een batterij. Hiermee volgt u kostbare bedrijfsmiddelen zonder eigen “stroomvoorziening”.

Ontvang één of meerdere malen per dag een update over de locatie van uw goederen. Zo houdt u de controle over uw dure spullen en bent u op de hoogte van veranderingen.

GPS Asset Tracking

Veelgestelde vragen over auto GPS Trackers

Een GPS tracker bestaat uit een module die informatie verzendt via satellieten. Deze data wordt automatisch geregistreerd en verzonden naar bijvoorbeeld een connected-car-app. Hierop is de locatie van uw voertuig(en) realtime zichtbaar.

De FleetGO GPS-tracker legt met behulp van data de locatie van uw auto(‘s) vast. Deze gegevens worden via een SIM-kaart versleuteld verstuurd naar een smartphone. Hierop kunt u de locatie van uw auto(‘s) realtime volgen.

De trackers zijn ideaal als goedkope oplossing of een oplossing voor flexibele projecten. Daarnaast is de GPS tracker uitermate geschikt voor het volgen van materieel zoals aanhangers, trailers of machines.

Voor een professioneel GPS volgsysteem en/of fiscale rittenregistratie raden we altijd een professioneel GPS track en trace inbouwsysteem aan.

Ja, de GPS-tracker van FleetGO voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan een rittenregistratie. Alle benodigde informatie, zoals locatie, gereden routes en afstanden worden namelijk automatisch vastgelegd. 

De Belastingdienst stelt een aantal eisen aan uw rittenregistratie. De volgende gegevens moet u vermelden in ieder geval vermelden:

 • het merk van de auto;
 • het type auto;
 • het kenteken van de auto;
 • de periode waarin u de auto hebt gebruikt;
 • de ritgegevens.

U vermeldt per rit:

 • de datum;
 • de begin- en eindstand van de kilometerteller;
 • het vertrek- en aankomstadres;
 • de route die u hebt gereden;
 • de privé-omrijkilometers – als u tijdens een zakelijke
 • rit ook privékilometers maakt.

Lees meer over de eisen voor een sluitende rittenregistratie.

Let op: Er zit géén Keurmerk RRS op de OBD Dongle, Easy Connect 12v en Easy Asset Tracker. 

 • Geen connectie met contactslot (start en einde rit worden bepaald op basis van beweging.
 • Geen keurmerk RRS.
 • Minder nauwkeurig.
 • Geen OBD-poort in elektrische voertuigen.
 • Soms lastig bereikbare 12-accu in elektrische voertuigen.
 • Geen uitbreidingsmogelijkheden zoals bestuurder-ID, PZ-schakelaar of CAN-bus.

Plug & Play betekent dat u de hardware eenvoudig zelf kunt installeren. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw auto’s volgen via onze cloud.

Een GPS tracker in uw auto inbouwen houdt in dat de GPS tracker in de vorm van een apparaat bij uw auto(‘s) wordt ingebouwd door één van onze professionele monteurs. Inbouw geeft u de zekerheid van het Keurmerk RRS, is nauwkeuriger, heeft een OBD-poort en kan uitgebreid worden met diverse functionaliteiten.

Ons systeem heeft een standaard Europese dekking. Wanneer u ons systeem ook buiten Europa wilt gebruiken, zullen wij u een werelddekking aanbieden tegen een kleine meerprijs. 

De privacy van bestuurders en werknemer wordt gewaarborgd in de Privacy Gedragscode die wij hanteren vanuit de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (lees hier meer). Daarnaast biedt een zogenaamde Privé-/Zakelijk-schakelaar uitkomst om privéritten volledig af te schermen..

Met de optionele RFID-reader kunt u in het voertuig de betreffende bestuurder identificeren. Iedere bestuurder krijgt een persoonlijke RFID-key zodat het systeem automatisch de juiste bestuurder aan de rit kan koppelen. Let op: deze kan alleen worden aangesloten op het inbouwsysteem.

Voor een hoge mate van nauwkeurigheid ‘pingt’ onze black box niet alleen om de paar seconden, wij kijken ook nog naar andere parameters die ervoor zorgt dat de data 100% nauwkeurig is. Dit noemen wij ‘Dynamic Logging’. Lees hier meer over deze unieke methode.

Wij bieden standaard drie jaar garantie op onze hardware.

Standaard bewaren wij de data maar liefst 10 jaar voor u. Wilt u een langere of kortere termijn? Geen enkel probleem!