Over Ons

Bij FleetGO helpen we bedrijven om de complexiteit van transport, logistiek, wagenparkbeheer en chauffeurs te verminderen en de wettelijke obstakels te overwinnen. Als experts in deze vakgebieden zijn we ons bewust van de uitdagingen en benutten we onze technische kennis om deze uitdagingen aan te pakken met behulp van onze software en technologie.

Gedurende onze reis hebben we altijd nauw contact gehouden met de operationele aspecten van ons werk, waarbij we aandachtig hebben geluisterd naar de feedback en inzichten van onze klanten en partners. Dankzij deze samenwerking hebben we voortdurend ons aanbod kunnen verfijnen en onze diensten kunnen verbeteren, altijd strevend naar vooruitgang.

Vandaag de dag is FleetGO een vooraanstaand softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor vlootbeheer, transportoptimalisatie en magazijnbeheer. Wij bieden een uitgebreid, aanpasbaar en schaalbaar softwareplatform dat een geïntegreerde oplossing biedt voor al uw logistieke behoeften.

Met trots kunnen we zeggen dat tegen 2023 meer dan 6.500 bedrijven in heel Europa hun logistieke activiteiten hebben verbeterd dankzij onze innovatieve oplossingen.

Neem contact op
Supply Chain Management

Onze missie is het verbeteren van de efficiëntie van de volledige keten van transport- en logistieke processen voor bedrijven in heel Europa met behulp van onze uitgebreide softwaresuite voor magazijn-, transport- en vlootbeheer. Op deze manier kunnen onze klanten zich weer richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en uiteindelijk hun concurrenten voorblijven.​

Onze visie is om een toonaangevende leverancier te worden van innovatieve software voor transport-, vlootbeheer en opslag in Europa.

Wij begrijpen dat onze klanten opereren in een zeer traditionele maar uiterst competitieve markt, en we streven ernaar hen in staat te stellen hun concurrenten voor te blijven door hun processen te optimaliseren en volledig te digitaliseren, en door ondersteuning te bieden die in overeenstemming is met de Europese wetgeving. Dit bereiken we door gebruik te maken van geavanceerde en zeer innovatieve technologie, state-of-the-art hardware en software, en door kunstmatige intelligentie (AI) toe te passen om efficiëntie en duurzaamheid te bevorderen.

Onze strategie is het ontwikkelen van een robuuste softwareoplossing voor transport, vlootbeheer en opslag. We streven ernaar om een uiterst aanpasbaar, schaalbaar, One-Stop-Shop SaaS-platform te bieden dat de transport- en logistieke sector bedient met een modulaire end-to-end oplossing.

We realiseren groei door:

  • Het betreden van nieuwe markten (geografisch).
  • Het diversifiëren en uitbreiden van ons aanbod met nieuwe producten en diensten (productontwikkeling).
FleetGO Logo

FleetGO Group

FleetGO werd opgericht in 2010 en begon als een telematica serviceprovider met een sterke focus op technologie en klantgerichtheid. Dankzij deze benadering wist FleetGO snel sterke resultaten te behalen door innovatieve oplossingen te bieden die klanten echt vooruit helpen. Na iets meer dan een decenium snelle en organische groei zijn we in 2022 een strategisch partnerschap aangegaan met MAIN Capital Partners. Dit partnerschap ondersteunt onze ambitie om een vooraanstaande leverancier van logistieke software te worden in Europa. Als resultaat van dit strategische partnerschap hebben we in 2022 het Duitse softwarebedrijf Wanko overgenomen en in 2023 de Belgische TMS-softwareleverancier Eurotracs.

Tegenwoordig zijn we er trots op te kunnen melden dat FleetGO een omzet heeft bereikt van meer dan 25 miljoen en blijven we sterk groeien.

Wanko

Wanko Informationslogistik is een vooraanstaand softwarebedrijf met een sterke focus op de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor logistieke ondernemingen. Met hun hoofdkantoor in Duitsland bedienen ze enkele van ’s werelds grootste logistieke bedrijven met hun hoogwaardige softwaresuite. Hun succes is gebaseerd op diepgaande kennis van de industrie in combinatie met geavanceerde softwareontwikkeling.

Hun software staat bekend om zijn aanpasbaarheid aan elke logistieke uitdaging en heeft het vermogen om complexe logistieke processen te transformeren tot beheersbare en efficiënte operaties.

Eurotracs

Eurotracs is eveneens een bekende naam in het logistieke domein. In de afgelopen tien jaar hebben ze een slim cloudgebaseerd Transport Management Systeem (TMS) ontwikkeld. Eurotracs, opgericht in België, benut zijn rijke ervaring en expertise om transport- en logistieke bedrijven in heel Europa te ondersteunen bij het optimaliseren van hun operaties, het verhogen van hun efficiëntie en het maximaliseren van hun winstgevendheid. Met een klantgerichte benadering, innovatieve technologieën en een diepgaand begrip van de uitdagingen en behoeften binnen de sector, is Eurotracs vastbesloten om de grenzen te verleggen van wat er mogelijk is binnen het landschap van logistiek en transportmanagement.

Data2Track

Data2Track, met hoofdkantoor in Barneveld, is sinds 1995 een voorloper op het gebied van geïntegreerde softwareoplossingen. Hun cloud-gebaseerde fleet management systeem, dat fleet analytics, tijdregistratie en een Drivers App combineert, is essentieel voor het optimaliseren van logistieke operaties. Data2Track’s innovatieve, volledig cloud-gebaseerde mobiele oplossingen bieden een concurrentievoordeel in de markt. Het bedrijf bedient ongeveer 420 klanten, voornamelijk in Nederland, waaronder Verhoeven.eu, Schotpoort Logistics en Koopman Logistics.

0 +
Medewerkers
0
Kantoren in EU
0 +
Tevreden klanten
0 M+
Omzet

Onze waarden

Bij FleetGO beschouwen we onze mensen als onze meest waardevolle troef. We zijn een team van meer dan 170 professionals en we zijn vastbesloten om onze klanten de hoogste kwaliteit service te bieden. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op 5 kernwaarden. Deze waarden leiden onze dagelijkse activiteiten en vormen onze langetermijnvisie, en ze zijn de basis voor onze relaties met klanten, partners en onderling:

1 Kennis

We geloven in de kracht van kennis. Kennis informeert ons handelen, stimuleert onze groei en versterkt ons team. We zijn toegewijd aan voortdurend leren en het delen van kennis.

2 Samenwerking

Onze prestaties zijn niet het resultaat van individuele inspanningen, maar van collectieve samenwerking. We waarderen samenwerking binnen ons team, met onze klanten, partners en leveranciers.

3 Verantwoordelijkheid

We vertrouwen onze teamleden de vrijheid en verantwoordelijkheid toe, en we begrijpen dat het essentieel is om de juiste persoon op de juiste plek te hebben voor ons succes. We geloven in gedeelde verantwoordelijkheid en teamwork omdat we weten dat we samen alles kunnen bereiken.

4 Wendbaarheid

We waarderen de dynamiek van onze sector. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we ons aanpassen aan veranderingen en nieuwe kansen benutten.

5 Groei

Naarmate we voortdurend uitdagingen aangaan en oplossen, blijven we streven naar innovatie, terwijl de ontwikkeling van onze medewerkers en technologie gestaag groeit. Dit vormt een essentieel element voor de groei van FleetGO.

Wil je met ons mee bouwen? Bekijk onze vacatures