Tachograaf Analyse Software

Dé meest complete tool voor de analyse en archivering van uw tachograafbestanden.

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

Tachograaf analyse

Met de tachograaf analyse software van FleetGO heeft u een krachtige tool voor het beheren, controleren en archiveren van uw tachograafbestanden en of uw chauffeurs zich aan de rij- en rusttijden houden.

Met het gebruiksvriendelijke cloud software met allerlei ingebouwde hulpmiddelen weet u altijd of uw bedrijf zich aan de Europese wetgeving houdt. Verminder het risico op forse boetes en start vandaag nog!

U kunt onze software gratis uitproberen!

Tachograaf analyse software

Tachograaf analyse software

Een complete tool om aan de tachograaf-wetgeving te voldoen

Naast onze uitgebreide downloadoplossing voor tachografen bieden we een complete tool voor tachograafanalyse. Onze tachograaf analyse software geeft u een duidelijk overzicht van het tachograafarchief, de volledigheid en overtredingen van de bestuurder.

Met FleetGO kunt u eenvoudig alle tachograafbestanden van zowel de tachograaf als de bestuurder beheren. Het ingebouwde hulpprogramma controleert de bestanden op volledigheid, integriteit en overtredingen van de rust- en rijtijdenwet. Door een gedetailleerd overzicht van alle tachograafbestanden kunt u snel vaststellen of uw bedrijf voldoet aan de geldende tachograafvoorschriften.

Met eenvoudig te gebruiken dashboards, rapporten en waarschuwingen heeft u altijd de controle over uw tachograafarchief en vermindert verlaagt u het risico op boetes.

Tachograaf analyse

Tachograaf analyse voordelen

Helpt met voldoen aan EU-wetgeving

Weet of uw bedrijf in gevaar is

Duidelijke overtredingen-rapportages

Beveiligde opslag van bestanden

Gebruiksvriendelijke dashboards


Vermijd overtredingen van EU-verordeningen

De beste hulp bij tachograaf-compliance

Houd u aan de regelgeving door het respecteren van de werktijden en het bijhouden van een volledig logboek van alle digitale tachograafbestanden en bestuurderskaartbestanden.  Met FleetGO houdt u automatisch een veilig juridisch archief bij van alle .ddd-bestanden en spoort u snel en eenvoudig overtredingen op. Voorkom hiermee boetes, optimaliseer uw planning en verbeter de veiligheid van uw bestuurders.

digitale tachograaf

Test onze tachograaf analyse 30 dagen gratis uit!

Stand-alone of geïntegreerde tool

De makkelijkste manier om tachograaf- en bestuurderskaartbestanden te analyseren.

U kunt de tachograaf analyse software van FleetGO  inzetten geïntegreerde add-on op onze downloadoplossing voor tachografen, maar ook als stand-alone tool. Het maakt niet uit hoe u uw tachograafbestanden downloadt, iedereen kan FleetGO gebruiken voor analyse.

tachograaf analyse software van FleetGO

Het belang van tachograaf analyse software

Elke transporteur riskeert uiteindelijk zijn exploitatievergunning licentie als hij of zij zich niet voortdurend inzet voor naleving van de rijtijdenwet, veiligheid en eerlijke concurrentie. Dat is wat alle officiële transporteurs bij wet hebben ondertekend. Daarom geldt het verplichte gebruik van de (digitale) tachograaf. Iedere tachograafplichtige onderneming is verplicht tachograafgegevens te analyseren. 

Analyse van tachograafgegevens helpt bestuurders en transporteurs zich te houden aan de EU-voorschriften voor rijtijden. Door het registreren van snelheid, afstand en activiteiten van de bestuurder registreert de tachograaf exact wat een bestuurder heeft gedaan en of al dan niet de wet is overtreden. Tachograaf analyse software geeft hiervan een nauwkeurig en bruikbaar beeld. Bovendien is deze software een nuttige tool voor wagenparkbeheerders en -exploitanten om een archief bij te houden dat volledig voldoet aan de wettelijke regelgeving. Deze noodzaak neemt toe nu we het tijdperk van de slimme tachograaf of tachograaf 3.0 binnengaan. Dit is een nieuwe generatie tachografen die nog meer parameters, zoals GPS-locaties met een tijdstempel, kunnen vastleggen.

Met het analyseren van de tachograafgegevens toont een transporteur aan te kunnen weten in welke mate men zich houdt aan de EU-regels inzake rijtijden en tachografen (Verordening (EG) nr. 561/2006) en op welke punten de naleving ervan verbeterd kan worden.

Download & upload chauffeurspas data

Gebruiksvriendelijk beheer van uw chauffeurspassen.

FleetGO zorgt ervoor dat alle data van chauffeurspas ook automatisch wordt gedownload.

Voor tijdelijke chauffeurs, inhuur of chauffeurs die ook wel eens met oudere tachografen rijden, kunt u eenvoudig alsnog alle data uploaden naar FleetGO. Hiervoor hebben we een speciale chauffeurspas terminal ontwikkeld. Zo kunt u altijd uw archief compleet houden binnen één beveiligde omgeving. 

.

beheer van chauffeurspassen tachograaf

Tachograaf analyse software mogelijkheden

De tachograaf analyse software van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem voor een compleet tachograafarchief. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

 • Gedetailleerde visualisatie van tachograafdata
 • Overtredingenrapportage
 • Automatische check op compleetheid data
 • Ontbrekende kilometerrapportage
 • Tachograaf events
 • Massa bestands uploader
 • Naadloze integratie met Remote Tacho Download
 • Beveiligde opslag van uw tachograafarchief
 • Ingebouwd back-ups
 • Waarschuwingen en notificaties
 • Uitgebreide set rapportages en documenten
 • …& veel meer!

Maak een gratis account aan

30 dagen gratis uitproberen.

U kunt onze tachograaf analyse software 30 dagen lang gratis uitproberen. Gebruik het formulier om een gratis account aan te maken.

Bevalt het systeem? Dan betaalt u een vaste lage prijs per voertuig per maand. 

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 233 recensies
js_loader