Temperatuurbewaking

Met FleetGO temperatuurbewaking kunt u eenvoudig de temperatuur van uw goederen op afstand monitoren. 

Door een koppeling met bestaande systemen of de eigen FleetGO sensoren, kunt u tot wel 4 zones tegelijk monitoren. Daarnaast kunt u volledig automatisch rapporteren volgens de lokale wetgeving of op basis van de afspraken met uw klanten.

Ontvang een Offerte
Vrijblijvend & zonder verplichtingen
Temperatuurbewaking
Table of Contents

Real-time temperatuurdata van uw vloot

Het FleetGO Temperatuur Monitoring Systeem is speciaal ontwikkeld om u te helpen te voldoen aan de huidige strenge leveringseisen voor temperatuurgevoelige lading. Dit systeem is ontwikkeld om kritische data weer te geven met betrekking tot mobiele koelcompartimenten op trucks en trailers. Of het nu gaat om verse producten, diepvriesproducten of gevoelige goederen zoals farmaceutische producten – FleetGO zorgt ervoor dat u nauwkeurig, betrouwbaar en veilig levert.

Meet weten over temperatuurbewaking op afstand?
Ontvang een Gratis Offerte
Vrijblijvend & zonder verplichtingen

Een krachtige tool voor cold chain-transport

De slimme oplossing van FleetGO bewaakt tot vier zones tegelijkertijd waarmee het een zeer krachtige en flexibele tool is. Alle gegevens en rapporten zijn beschikbaar binnen de FleetGO-Cloud en stellen u in staat om uw wagenpark proactief te monitoren.

De kit wordt per situatie samengesteld en bestaat uit een aantal draadloze sensoren die in de te monitoren ruimte geplaatst worden. De sensoren zijn verbonden met de intelligente FleetGO Black Box, die alle gegevens naar ons platform stuurt. 

Integratie met andere sensoren

De slimme FleetGO black box is eenvoudig te koppelen met andere sensoren om nóg meer data over uw trailers inzichtelijk te maken. 

Samen met de flexibele inrichting van geofencing en events, is het zeer eenvoudig om eigen alarmen en triggers te activeren. Denk bijvoorbeeld aan: trailer identificatie, deursensoren, bewegingssensoren etc. 

Het is slechts een kwestie van het aansluiten van de juiste sensoren, het scenario instellen in de FleetGO cloud en uw heeft de volledige controle!

Mogelijkheden van temperatuurbewaking op afstand

Met het Temperatuur Monitoring systeem van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

Real-time temperatuur
Monitor tot 4 verschillende zones
Stel maxima en minima in
Geofencing & events
Draadloze sensoren
Directe notificaties
Automatische identificatie
Gedetailleerde rapportages
HACCP gecertificeerde sensoren
Custom sensor integratie (optioneel)
Integratie met FleetGO oplossingen
…& veel meer!