FleetGO Integraties

Haal het maximale uit ons platform met een breed scala aan kant-en-klare integraties.

In het hedendaagse digitale bedrijfslandschap is software-integratie niet alleen wenselijk, maar een noodzaak. Het vormt de ruggengraat van gestroomlijnde operaties, efficiënte processen en verhoogde productiviteit. FleetGO omarmt deze filosofie door naadloze integratiemogelijkheden te bieden. Wij geloven in de kracht van samenwerkende systemen, waardoor bedrijven onze oplossingen naast hun bestaande softwareplatforms kunnen gebruiken voor een geoptimaliseerde, holistische benadering van logistiek beheer.

Geïntegreerde oplossingen met toonaangevende leveranciers

FleetGO verbindt met toonaangevende oplossingsproviders om klanten te helpen het meeste uit hun oplossingen te halen en alle gegevens en tools in één centrale omgeving te krijgen.

FleetGO Integraties

Gebruiksscenario

Integratie van TMS met E-commerce Platformen

Stel je een e-commercebedrijf voor dat elke dag te maken heeft met een enorme hoeveelheid bestellingen. De uitdaging ligt in de logistiek – het efficiënt en nauwkeurig beheren van het transport van goederen van magazijnen naar klanten. Door FleetGO’s TMS te integreren met het e-commerceplatform van het bedrijf, kunnen bestellingen automatisch worden verwerkt en het benodigde transport worden ingepland. Realtime tracking stelt de e-commerceonderneming in staat klanten op de hoogte te houden van hun leveringen, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Gebruiksscenario

Integratie van FMS met HR-software

FleetGO’s FMS kan worden geïntegreerd met HR-managementsoftware. Dit helpt bij het stroomlijnen van het monitoren van chauffeursgedrag, het plannen van diensten en het beheren van de salarisadministratie. Bijvoorbeeld, een koeriersdienst met een groot wagenpark moet ervoor zorgen dat chauffeurs zich aan de veiligheidsvoorschriften houden, passende uren werken en nauwkeurig worden betaald voor hun tijd. Door de FMS te integreren met HR-software kan het bedrijf automatisch uren registreren, chauffeursgedrag volgen en zelfs het loonproces automatiseren op basis van realtime gegevens van het wagenpark.

Gebruiksscenario

Integratie van WMS met ERP-systemen

Voor een productiebedrijf is het cruciaal om een realtime overzicht te houden van de voorraad, de productiestatus en de leveringsschema’s. Het integreren van FleetGO’s WMS met het ERP-systeem van het bedrijf creëert een uniform platform waarop al deze aspecten efficiënt kunnen worden beheerd. Deze integratie zorgt voor realtime voorraadupdates, automatisering van orderpicking- en inpakprocessen en een soepelere coördinatie van verzendschema’s op basis van productietijdslijnen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden ?

Ontdek meer