Voertuig Inspectie

Houd u aan de wet- en regelgeving met de FleetGO voertuig inspectie app, met handige checklist voor uw dagelijkse voertuig inspectie. 

Voertuig Inspectie App

Volledig ontwikkeld om te zorgen dat u zich makkelijk aan de wet- en regelgeving kan houden. De FleetGO voertuig inspectie app is dé oplossing voor controle op vrachtwagens, trailers en bedrijfsvoertuigen. 

Met geautomatiseerde checklijsten, fotobewijs en in-app handtekeningen kunnen chauffeurs de voertuig inspectie gemakkelijk uitvoeren, voor hun auto, vrachtwagen, en oplegger. De administrator kan een logboek bijhouden met de inspecties van alle chauffeurs, en blijft altijd op de hoogte met onze slimme notificaties. 

Allemaal online en compleet zonder papier. 

FleetGO chauffeur app

Onze gebruiksvriendelijke mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android apparaten. De app is speciaal ontwikkeld voor vrachtwagenchauffeurs, met een simpele interface die gemakkelijk is in gebruik. Met GPS optie kunt u zeker zijn dat elke check juist en op tijd wordt uitgevoerd. 

 • Voeg uw eigen voertuigen en trailers toe
 • Digitaal tekenen
 • Geschiedenis van controles
 • GPS validatie
Voertuig inspectie app

Vloot manager dashboard

Hou een logboek van alle voertuig inspecties, zie gedetailleerde rapportages met foto’s en koppel de inspecties aan chauffeurs. Met slimme notificaties om nooit een gefaalde inspectie te missen. 

 • Gedetailleerde rapportages voor voertuigen en chauffeurs
 • Online opslag en downloads van inspecties
 • Slimme notificaties
 • Veilige cloud opslag

Eén van onze tevreden klanten

Bukom is hét toonbeeld van duurzame, efficiënte en circulaire oplossingen op het gebied van industriële reiniging en afvalmanagement. Joep Schotten vertelt: Dankzij de Remote Tacho Download hebben we geen gedoe meer met het uitlezen van de tachograafgegevens.
“Dat levert veel tijdswinst op”.

Deze merken maken gebruik van FleetGO

FleetGO references

Integratie en functionaliteit vergroten

U kunt de voertuig inspectie app als losstaande tool gebruiken, of volledig geïntegreerd in het FleetGO systeem. 

De functionaliteit van het geïntegreerde systeem zijn bijvoorbeeld onze tachograaf analyse. Of misschien het volgen van uw vloot? Met FleetGO regelt u alles omtrent uw vloot met één simpel, maar uitgebreid platform. 

Verplichte voertuig inspectie

In sommige landen zoals de UK, zijn dagelijkse voertuiginspecties verplicht. Chauffeurs moeten iedere dag een check nalopen om er zeker van te zijn dat de vrachtwagen in orde is. Bedrijven in de UK zijn verplicht om voertuigcheck registraties bij te houden.

Voertuig Inspectie

Altijd voor een lage prijs

Geen opstartkosten of verborgen kosten. FleetGO’s Voertuig Inspectie oplossing is een compleet alleenstaande tool. Wilt u uw vloot management nog verder versimpelen? Combineer de Voertuig Inspectie met FleetGO Track & Trace of Tachograaf Uitlezen

"We waarderen hoe FleetGO's Voertuig Inspectie ons moeiteloos aan de regelgeving laat houden"
Charlotte Bennett
Vlootmanager van Star Transport LTD (UK)

Dagelijkse voertuig inspectie

Dagelijkse voertuig inspecties zijn belangrijk voor het onderhoud van het voertuig. Het zorgt ervoor dat de vrachtwagen, auto of trailer veilig is om die dag de weg op te gaan. Elke ochtend, voor vertrek, wordt er een voertuig inspectie uitgevoerd. Een dagelijkse check zorgt ervoor dat problemen in een vroeg stadium herkend kunnen worden. 

De volgende zaken zijn, onder andere, belangrijk om te controleren:

 • Accu (voldoende spanning om te starten)
 • Remmen
 • Lichten
 • Banden (genoeg spanning)
 • Koelvloeistof

Schade die via de voertuig inspectie app wordt doorgegeven is automatisch beschikbaar voor de vlootmanager. Zo kan er direct actie ondernomen worden, voor bijvoorbeeld een reparatie. Zo staan uw voertuigen niet te lang stil en kunnen ze zo snel mogelijk weer de weg op, dankzij FleetGO. 

Voertuig inspectie functie overzicht

De voertuig inspectie app is een uitgebreide app met focus op gebruikersgemak. 

Hier zijn de belangrijkste functies voor u uitgewerkt: 

Automatische dagelijkse check
Geschikt voor wetgeving
Gemakkelijk in gebruik
Complete voertuighistorie
Veilige online opslag
Voor Android en iOS
Op maat gemaakte checklists
Gedetailleerde rapportages
Integratie met FleetGO systeem
…& veel meer!

Meer weten over onze Voertuig Inspectie oplossing?

Veelgestelde vragen

Ja, via de FleetGO Driver App is het mogelijk om een nieuwe aanhanger, vrachtwagen of zware vrachtwagen toe te voegen. Let op dat toegevoegde voertuigen alleen beschikbaar zijn op jouw apparaat.

Ja, alle controles die je zelf hebt uitgevoerd, zijn beschikbaar om te downloaden in de app.

Je kunt foto’s toevoegen vanuit je bibliotheek, direct een foto maken of een opmerking toevoegen bij elk inspectieonderdeel.

Ja, u heeft een internetverbinding nodig om te Voertuig Inspectie App te gebruiken.