Kilometerregistratie Professionele GPS kilometerregistratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kilometerregistratie
Home » Kilometerregistratie

Kilometerregistratie systeem Gedetailleerde GPS kilometerregistratie van uw voertuig(en)

De slimme FleetGO Black Box registreert alle bewegingen en voertuigactiviteiten en houdt een logboek bij van alle ritten, routes en bezochte locaties. Alle ritten en routes worden weergegeven in duidelijke en eenvoudig te doorzoeken lijsten en elke rit kan in detail worden bekeken, tot 10 jaar terug.

FleetGO Kilometerregistratie
Vertrouwd door:
Shanks logo
Kaba logo
Arcelormittal logo
dhl logo
konecranes logo
Mammoet logo

Functionaliteiten van kilometerregistratie Een volledige oplossing voor automatische kilometerregistratie

Kilometerregistratie conform fiscale regelgeving Volledig geautomatiseerd

Dankzij de vele instellingen en rapporten is de kilometerregistratie volledig conform de lokale fiscale regelgeving. De fiscale eisen die de Belastingdienst stelt aan een complete en volledige kilometerregistratie zijn volledig verwerkt. Het fiscaal rapport dat u uitdraait is daardoor automatisch ‘ fiscus-proof’.

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie Automatisch kilometerlogboek

Onze telematica-apparatuur registreert automatisch de gereden kilometers voor een gedetailleerde kilometerregistratie. In ons platform kunt u rapporten genereren op basis van kilometerstand per geselecteerde periode. Het kilometerdashboard toont u in één oogopslag de kilometerstand per bestuurder, voertuig of wagenpark.

FleetGO Kilometerregistratie

Werk- en reistijdenregistratie Volledige, gedetailleerde elektronische urenstaten van de voertuigen

Registreer automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd en ontvang hiervan overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van periode, bestuurder, voertuig of locatie.

FleetGO Fleet Management Software basis report

Krachtig Platform Een krachtig platform voor wagenparkbeheer

Ons cloud-based platform biedt talloze mogelijkheden voor wagenparkbeheerders. Alle soorten activiteiten evenals belangrijke informatie en gebeurtenissen zijn realtime zichtbaar. Het gebruiksvriendelijk platform is flexibel opgezet om in te spelen op uw behoeften. De opties en mogelijkheden zijn eindeloos.

FleetGO Track and trace systeem Platform Charts

Gratis iOS- en Android-app Altijd up-to-date

FleetGO biedt een gratis iOS- en Android-app om uw wagenpark te beheren terwijl u onderweg bent. In de apps vindt u de belangrijkste functies waarmee u altijd inzicht heeft in uw wagenpark en uw data.
De bestuurders-app beschikt over functies om ritdetails toe te voegen en specifieke ritten te markeren als privé of zakelijk.

triplog app FleetGO
triplog app 1 FleetGO

Onze rapporten zijn 100% conform de eisen van de Belastingdienst.

Volledig geautomatiseerd

U hoeft zelf niets te doen

Conform fiscale regelgeving

Voldoet aan alle voorschriften

100% cloud-based

Beveiligde cloudomgeving

Rapporten en dashboards

Gedetailleerde gegevens & info

Waarom kilometerregistratie?

Het bijhouden van een gedetailleerd overzicht van alle ritten, zakelijk of privé, kan zeer complex en tijdrovend zijn. Het handmatig bijhouden van meerdere voertuigen en bestuurders is vaak niet mogelijk. Maar elk bedrijf heeft het nodig. Zowel voor vergoedingen als voor belastingdoeleinden. FleetGO® maakt kilometerregistratie eenvoudig en verlaagt het risico op wettelijke boetes. Iedere kilometer wordt automatisch gevolgd door onze slimme GPS Black Box zodat u een gedetailleerde en fiscusproof kilometerregistratie kunt bijhouden. In ons platform kunt u rapporten genereren op basis van kilometerstand per geselecteerde periode. Het kilometerdashboard toont u in één oogopslag begrijpelijke kilometerinformatie.

Kilometerregistratie

Aanvullende producten Ontdekt onze aanvullende telematica oplossingen

Bestuurdersidentificatie

FleetGO driver identification logoDe voertuigen in uw wagenpark worden door meerdere bestuurders gebruikt en u wilt te allen tijde weten welke chauffeur welk voertuig bestuurt.

Privacy Switch

FleetGO Telematics Private Switch IconBescherm de privacy van uw werknemers met deze eenvoudige knop in de auto. Eenmaal geactiveerd, worden alle gegevens privé en onzichtbaar voor de werkgever.

CAN-Bus

mileage trackingOntvang extra voertuiggegevens rechtstreeks vanuit de CAN-bus. Toegang tot gegevens als realtime kilometerteller, brandstofverbruik, toerental en nog veel meer.

Benieuwd naar de prijs?

Betrouwbare en innovatieve partner

Prijzen en certificaten
Deloitte Fast 50 Winner 2015 2016 FleetGO
1-telematics fleetgo inmatix
fleetgo toplist der telematik logo
data escrow alliance logo
FleetGO Main 50 Finalist 2016