Trailer Tracking

Volg uw trailers 24/7 live via GPS en krijg inzicht in kritische data zoals bandenspanning, temperatuur en EBS-data.

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

Trailer Tracking

De FleetGO Trailer Tracking-oplossing biedt u een compleet overzicht van uw trailers, hun realtime locatie, hun laatst geregistreerde locatie en alle gemaakte ritten. Door uw trailers te volgen krijgt u een beter inzicht in het gebruik van uw trailers en kunt u de efficiëntie van uw gehele wagenpark verbeteren. De Trailer Tracking-oplossing kan worden gebruikt als een opzichzelfstaande oplossing of geïntegreerd worden in onze andere oplossingen.

Trailer Tracking

Verhoog de inzetbaarheid van uw trailers

Bruikbare data om uw vloot te optimaliseren.

Trailer Tracking van FleetGO geeft u een krachtig instrument om uw vloot met trailers te beheren en om uw operatie te optimaliseren. 

U heeft een realtime overzicht van de locaties en afhankelijk van uw wensen kunt u data vergaren van bijvoorbeeld temperatuursensoren, EBS-data en TPMS-data. 

TPMS-data

Voordelen van Trailer Tracking

Verhoog inzetbaarheid

Betere planning van onderhoud

Voorkom defecten

Vergroot beveiliging

Verleng de levensduur van uw trailers


Live volgen via GPS

Volg uw trailers altijd en overal.

FleetGO biedt een slim tracking-systeem dat op alle soorten trailers kan worden geïnstalleerd. Het trailer tracking systeem is zeer eenvoudig te installeren. Elke trailer wordt geïdentificeerd en weergegeven op de kaart binnen de FleetGO Cloud, zodat u altijd weet waar uw trailers zijn. Het slimme FleetGO-apparaat registreert alle ritten en biedt een gedetailleerde ritten- en kilometerregistratie van de trailer.

trailers volgen via GPS

EBS data integratie

Beschik over nóg meer data van uw trailers.

Het standaard Electronic Braking System (EBS) genereert kritische informatie over uw trailer. De slimme FleetGO hardware is in staat om rechtstreeks op deze interface te koppelen zodat u ook over deze data kan beschikken. 

Met deze data heeft u belangrijke informatie om uw vloot met trailers nóg beter te beheren, inzetbaarheid te vergroten en kosten flink te verlagen. 

Ondersteunde EBS systemen:
– Haldex EB+ Gen 2 (2011 of nieuwer) or Gen 3
– Wabco Type E
– Knorr-Bremse TEBS G2

tracking trailers

Live temperatuur monitoring

Real-time data van meerdere temperatuursensoren.

Het FleetGO Temperatuur Monitoring Systeem is speciaal ontwikkeld om u te helpen te voldoen aan de huidige strenge leveringseisen voor temperatuurgevoelige lading. Dit systeem is ontwikkeld om kritische data weer te geven met betrekking tot mobiele koelcompartimenten op trucks en trailers. Of het nu gaat om verse producten, diepvriesproducten of gevoelige goederen zoals farmaceutische producten – FleetGO zorgt ervoor dat u nauwkeurig, betrouwbaar en veilig levert.

temperatuur monitoring

Trailer TPMS

Bandenspanning op afstand monitoren.

Met onze TPMS oplossing kunt u de bandenspanning van uw vrachtwagens, bussen en trailers op afstand en in één dashboard real time inzien.

Detecteer drukverlies van de bandenspanning van uw trailers met onze TPMS-oplossing. U bent in staat om urgente situaties tijdig te signaleren dankzij het TPMS systeem. Dankzij een dashboard heeft u in één oogopslag de bandenspanning van uw hele wagenpark in zicht.

Trailer TPMS

Integratie met andere sensoren

Sluit andere sensoren aan voor nóg meer data.

De slimme FleetGO black box is eenvoudig te koppelen met andere sensoren om nóg meer data over uw trailers inzichtelijk te maken.

Samen met de flexibele inrichting van geofencing en events, is het zeer eenvoudig om eigen alarmen en triggers te activeren. Denk bijvoorbeeld aan: trailer identificatie, deursensoren, bewegingssensoren etc.

Het is slechts een kwestie van het aansluiten van de juiste sensoren, het scenario instellen in de FleetGO cloud en uw heeft de volledige controle!

black box

Trailer Tracking mogelijkheden

Met het Trailer Tracking systeem van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

 • Real-time GPS locatie
 • Complete rit- en routehistorie
 • Registratie van gereden kilometers
 • Geofencing & events
 • Eenvoudig te integreren met onze andere oplossingen
 • Flexibele reporten & dashboards
 • EBS system integratie (optioneel)
 • TPMS integratie (optioneel)
 • Temperatuur monitoring (optioneel)
 • Custom sensor integratie (optioneel)
 • …& veel meer!

Wilt u meer weten over Trailer Tracking?

Vul het formulier in voor meer informatie over trailer tracking

Wanneer u het formulier invult, sturen wij u meer informatie over Trailer Tracking, de mogelijkheden en de prijzen voor uw vloot. 

Nadat u het formulier heeft ingevuld zullen we mogelijk nog contact opnemen om uw specifieke situatie door te nemen. 

Wilt u liever meteen met iemand spreken? 

Bel ons dan op 038-4449542 of stuur een email naar sales@fleetgo.com.

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 233 recensies
js_loader

 • Bij het versturen van dit formulier geeft u aan dat u akkoord bent met onze Privacy Policy.