Trailer Tracking GPS

Volg uw trailers 24/7 live via GPS en krijg inzicht in kritische data zoals bandenspanning, temperatuur en EBS-data.

Waarom Trailer Tracking gebruiken?

De FleetGO Trailer Tracking oplossing biedt u een compleet overzicht van uw trailers, hun realtime locatie, hun laatst geregistreerde locatie en alle gemaakte ritten. Door uw trailers te volgen krijgt u een beter inzicht in het gebruik van uw trailers en kunt u de efficiëntie van uw gehele wagenpark verbeteren. De Trailer Tracking-oplossing kan worden gebruikt als een opzichzelfstaande oplossing of geïntegreerd worden in onze andere oplossingen.

Verhoog de inzetbaarheid van uw trailers

Trailer Tracking van FleetGO geeft u een krachtig instrument om uw vloot met trailers te beheren en om uw operatie te optimaliseren. 

U heeft een realtime overzicht van de locaties en afhankelijk van uw wensen kunt u data vergaren van bijvoorbeeld temperatuursensoren, EBS-data en TPMS-data. 

Trailer tracking

Eén van onze tevreden klanten

Bukom is hét toonbeeld van duurzame, efficiënte en circulaire oplossingen op het gebied van industriële reiniging en afvalmanagement. Joep Schotten vertelt: Dankzij de Remote Tacho Download hebben we geen gedoe meer met het uitlezen van de tachograafgegevens.
“Dat levert veel tijdswinst op”.

Deze merken maken gebruik van FleetGO

FleetGO references

Volg uw trailers live via GPS

FleetGO biedt een slim tracking-systeem dat op alle soorten trailers kan worden geïnstalleerd. Het trailer tracking systeem is zeer eenvoudig te installeren. Elke trailer wordt geïdentificeerd en weergegeven op de kaart binnen de FleetGO Cloud, zodat u altijd weet waar uw trailers zijn. Het slimme FleetGO-apparaat registreert alle ritten en biedt een gedetailleerde ritten- en kilometerregistratie van de trailer.

GPS tracker aanhanger

EBS data integratie

Het standaard Electronic Braking System (EBS) genereert kritische informatie over uw trailer. De slimme FleetGO hardware is in staat om rechtstreeks op deze interface te koppelen zodat u ook over deze data kan beschikken. 

Met deze data heeft u belangrijke informatie om uw vloot met trailers nóg beter te beheren, inzetbaarheid te vergroten en kosten flink te verlagen. 

Ondersteunde EBS systemen:
– Haldex EB+ Gen 2 (2011 of nieuwer) or Gen 3
– Wabco Type E
– Knorr-Bremse TEBS G2

GPS trailer tracking

Live temperatuur monitoring

Het FleetGO Temperatuur Monitoring Systeem is speciaal ontwikkeld om u te helpen te voldoen aan de huidige strenge leveringseisen voor temperatuurgevoelige lading. Dit systeem is ontwikkeld om kritische data weer te geven met betrekking tot mobiele koelcompartimenten op trucks en trailers. Of het nu gaat om verse producten, diepvriesproducten of gevoelige goederen zoals farmaceutische producten – FleetGO zorgt ervoor dat u nauwkeurig, betrouwbaar en veilig levert.

GPS tracker aanhanger aangepaste sensoren

Trailer TPMS

Met onze TPMS oplossing kunt u de bandenspanning van uw vrachtwagens, bussen en trailers op afstand en in één dashboard real time inzien.

Detecteer drukverlies van de bandenspanning van uw trailers met onze TPMS-oplossing. U bent in staat om urgente situaties tijdig te signaleren dankzij het TPMS systeem. Dankzij een dashboard heeft u in één oogopslag de bandenspanning van uw hele wagenpark in zicht.

Bandenspanning trailer

Integratie met andere sensoren

De slimme FleetGO black box is eenvoudig te koppelen met andere sensoren om nóg meer data over uw trailers inzichtelijk te maken.

Samen met de flexibele inrichting van geofencing en events, is het zeer eenvoudig om eigen alarmen en triggers te activeren. Denk bijvoorbeeld aan: trailer identificatie, deursensoren, bewegingssensoren etc.

Het is slechts een kwestie van het aansluiten van de juiste sensoren, het scenario instellen in de FleetGO cloud en uw heeft de volledige controle!

Trailer tracking sensoren

Trailer Tracking mogelijkheden

Met het Trailer Tracking systeem van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

Real-time GPS locatie
Complete rit- en routehistorie
Registratie van kilometers
Geofencing & events
Flexibele reporten & dashboards
EBS system integratie (optioneel)
TPMS integratie (optioneel)

Integratie met onze oplossingen

Temperatuur monitoring
Custom sensor integratie
…& veel meer!

Wilt u meer weten over Trailer Tracking?

Ontvang een Offerte
Vrijblijvend & zonder verplichtingen

Veelgestelde vragen over Trailer Tracking

Ja, door het aanmaken van een geofence rondom een specifieke locatie, wordt het mogelijk om een melding te ontvangen zodra een trailer de geofence verlaat.

Afhankelijk van de hardware configuratie, zal de tracker voor een periode van maximaal 24 uur de locatie delen na het ontkoppelen.

Met ons systeem kunt u 4 losse sensoren toevoegen aan uw trailer. Dit betekent dat u maximaal 4 zones binnen uw trailer kunt monitoren. Tevens kunt u 4 sensoren toevoegen aan één zone wanneer dat wenselijk is.

Door de FleetGO hardware direct op de koelunit aan te sluiten, kan het systeem de belangrijkste parameters ontvangen. Ook is het mogelijk om direct een melding te ontvangen wanneer de koelunit niet meer werkt.