Home » Trailer Tracking

Trailer Tracking

De FleetGO Trailer Tracking-oplossing biedt u een compleet overzicht van uw trailers, hun realtime locatie, hun laatst geregistreerde locatie en alle gemaakte ritten. Door uw trailers te volgen krijgt u een beter inzicht in het gebruik van uw trailers en kunt u de efficiëntie van uw gehele wagenpark verbeteren. De Trailer Tracking-oplossing kan worden gebruikt als een opzichzelfstaande oplossing of geïntegreerd worden in onze andere oplossingen.

Gebruikt door:

Fritom
ArcelorMittal
Fastned
Worx

Verhoog de inzetbaarheid van uw trailers

Bruikbare data om uw vloot te optimaliseren.

Trailer Tracking van FleetGO geeft u een krachtig instrument om uw vloot met trailers te beheren en om uw operatie te optimaliseren. 

U heeft een realtime overzicht van de locaties en afhankelijk van uw wensen kunt u data vergaren van bijvoorbeeld temperatuursensoren, EBS-data en TPMS-data. 

Trailer Tracking

Voordelen van Trailer Tracking

Verhoog inzetbaarheid

Betere planning van onderhoud

Voorkom defecten

Vergroot beveiliging

Verleng de levensduur van uw trailers

Live volgen via GPS

Volg uw trailers altijd en overal.

FleetGO biedt een slim tracking-systeem dat op alle soorten trailers kan worden geïnstalleerd. Het trailer tracking systeem is zeer eenvoudig te installeren. Elke trailer wordt geïdentificeerd en weergegeven op de kaart binnen de FleetGO Cloud, zodat u altijd weet waar uw trailers zijn. Het slimme FleetGO-apparaat registreert alle ritten en biedt een gedetailleerde ritten- en kilometerregistratie van de trailer.

Live-Map

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

EBS data integratie

Beschik over nóg meer data van uw trailers.

Het standaard Electronic Braking System (EBS) genereert kritische informatie over uw trailer. De slimme FleetGO hardware is in staat om rechtstreeks op deze interface te koppelen zodat u ook over deze data kan beschikken. 

Met deze data heeft u belangrijke informatie om uw vloot met trailers nóg beter te beheren, inzetbaarheid te vergroten en kosten flink te verlagen. 

EBS Data

Live temperatuur monitoring

Real-time data van meerdere temperatuursensoren.

Het FleetGO Temperatuur Monitoring Systeem is speciaal ontwikkeld om u te helpen te voldoen aan de huidige strenge leveringseisen voor temperatuurgevoelige lading. Dit systeem is ontwikkeld om kritische data weer te geven met betrekking tot mobiele koelcompartimenten op trucks en trailers. Of het nu gaat om verse producten, diepvriesproducten of gevoelige goederen zoals farmaceutische producten – FleetGO zorgt ervoor dat u nauwkeurig, betrouwbaar en veilig levert.

Temperature Monitoring

Trailer TPMS

Bandenspanning op afstand monitoren.

Met onze TPMS oplossing kunt u de bandenspanning van uw vrachtwagens, bussen en trailers op afstand en in één dashboard realtime inzien.

Onze TPMS-oplossing helpt u bij het tijdig detecteren van drukverlies of van urgente situaties als gevolg van te hoge of te lage bandenspanning. Stel uw eigen triggers in en ontvang waarschuwingen wanneer zich een situatie voordoet. Het mooiste is dat u toegang heeft tot de bandenspanningsgegevens van uw gehele wagenpark via één dashboard.

Trailer TPMS

Integratie met andere sensoren

Sluit andere sensoren aan voor nóg meer data.

De slimme FleetGO black box is eenvoudig te koppelen met andere sensoren om nóg meer data over uw trailers inzichtelijk te maken. 

Samen met de flexibele inrichting van geofencing en events, is het zeer eenvoudig om eigen alarmen en triggers te activeren. Denk bijvoorbeeld aan: trailer identificatie, deursensoren, bewegingssensoren etc. 

Het is slechts een kwestie van het aansluiten van de juiste sensoren, het scenario instellen in de FleetGO cloud en uw heeft de volledige controle!

Trailer Tracking mogelijkheden

Met het Trailer Tracking systeem van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

Wilt u meer weten over Trailer Tracking?

Gebruik dit formulier om meer informatie te ontvangen.

Wanneer u het formulier invult, sturen wij u meer informatie over Trailer Tracking, de mogelijkheden en de prijzen voor uw vloot. 

Nadat u het formulier heeft ingevuld zullen we mogelijk nog contact opnemen om uw specifieke situatie door te nemen. 

Wilt u liever meteen met iemand spreken? 

Bel ons dan op 038-4449542 of stuur een email naar sales@fleetgo.nl

Contact Us
  • Bij het versturen van dit formulier geeft u aan dat u akkoord bent met onze Privacy Policy.