Boordcomputer

Een professionele, volledig mobiele oplossing om orders, planning en dagelijkse leveringen efficiënt te beheren. Met de FleetGO mobiele Boordcomputer heeft u volledige controle over uw logistieke processen, dankzij een gebruiksvriendelijke oplossing in de cabine.

Boordcomputer

Mobiele Boordcomputer

FleetGO’s mobiele Boordcomputer is een slimme en flexibele oplossing voor elk transportbedrijf. Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van innovatieve technologie om zowel chauffeurs als kantoorpersoneel meer efficiëntie te bieden.

De boordcomputer zorgt voor naadloze communicatie tussen chauffeurs en planners. Het biedt real-time tracking en efficiënte routeplanning. De oplossing is intuïtief, gebruiksvriendelijk en zeer flexibel, waardoor het perfect is voor moderne bedrijven.

Waar de meeste boordcomputers beperkt zijn tot gebruik binnen het voertuig, kan FleetGO’s apparaat eenvoudig worden meegenomen als tablet. U gerbuikt hem voor dagelijkse taken zoals voertuigcontroles of het verzamelen van handtekeningen van klanten.

FleetGO zorgt ervoor dat het bedrijfsproces doorgaat, zelfs wanneer de chauffeur buiten de cabine werkt. Het is belangrijk voor de transport- en logistieke sector om zowel eigen chauffeurs als onderaannemers effectief te kunnen beheren, zonder concessies te doen aan functionaliteit en kwaliteit.

Voordelen

Eén van onze tevreden klanten

Bukom is hét toonbeeld van duurzame, efficiënte en circulaire oplossingen op het gebied van industriële reiniging en afvalmanagement. Joep Schotten vertelt: Dankzij de Remote Tacho Download hebben we geen gedoe meer met het uitlezen van de tachograafgegevens.
“Dat levert veel tijdswinst op”.

Vele bedrijven maken gebruik van FleetGO, onder andere:

FleetGO references

Realtime communicatie
& navigatie

Verbeter de coördinatie met directe, tweeweg communicatie tussen chauffeurs en planners. Deel informatie snel en efficiënt om misverstanden en vertragingen te minimaliseren.

Geef uw chauffeurs de beste routes, geoptimaliseerd voor verkeer, afstand, brandstofverbruik en hun resterende rijtijden. Zorg voor tijdige leveringen en verhoog de klanttevredenheid.

Boordcomputers

Realtime gegevens​

Krijg toegang tot realtime statusupdates van uw voertuigen en chauffeurs. Blijf op de hoogte van de voortgang van leveringen, mogelijke vertragingen en voertuigcondities.

Vereenvoudig en automatiseer uw administratieve taken, zoals tijdregistratie, activiteitenlogboeken en digitale POD (proof of delivery). Verminder papierwerk, fouten en bespaar tijd.

Boordcomputer vrachtwagen

Barcode scanning & handtekeningen

Scan belangrijke documenten en verstuur ze direct als PDF vanuit het voertuig. Gebruik barcode scanning voor pakketvolging of verzamel handtekeningen van klanten als bewijs van levering.

Barcode scannen boordcomputer

Tijdregistratie & loongegevens

Met real-time tracking houdt u de werktijden van chauffeurs nauwkeurig bij, waardoor administratieve lasten verminderen. Bovendien automatiseert het de inzameling van loongegevens, minimaliseert fouten en vereenvoudigt het uw loonadministratie.

Boordcomputer uitlezen

Functies van onze Boordcomputer

De mobiele Boordcomputer van FleetGO is een veelzijdige oplossing die voldoet aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Hier zijn de belangrijkste functies:

Real-time GPS-locatie
Rij- en rusttijden
Taken
Document- en barcodescanning
Handtekening op glas
Berichten versturen
Remote tacho download
FMS- & CAN-gegevens
Beheer apparaten op afstand
Integratie met derde partijen
Tijdregistratie
Documentbeheer
Navigatie
Beveiligde internettoegang
Aangepaste sensorintegratie

Wilt u meer weten over onze Boordcomputer?