Referentie: Jongbloed en Vos Projectondersteuning

Jongbloed en Vos Projectondersteuning Logo

In gesprek met Nick Jongbloed en Rudolf Vos, eigenaren van Jongbloed en Vos Projectondersteuning. Zij gebruiken FleetGO voor fiscale rittenregistratie en track en trace.

Verbindingen leggen tussen wegen én tussen professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn. Het is Rudolf Vos en Nick Jongbloed op het lijf geschreven. Als bouwplaatsmanager zijn ze gepokt en gemazeld als het gaat om het coördineren en begeleiden van weg- en waterbouwprojecten. Voor hun klanten leggen ze zelf ook heel wat kilometers af. Kilometers die zij registreren met het automatische rittenregistratiesysteem van FleetGO. En ze zijn er wég van. Rudolf: “Het systeem is makkelijk, handig en gebruiksvriendelijk.”

Jongbloed-en-Vos-Projectondersteuning

“We proeven het gelijk als mensen hun vak verstaan en snel kunnen schakelen. Het was allemaal heel snel geregeld.”

Nick Jongbloed en Rudolf Vos

Krachten bundelen

Het spat ervan af; Rudolf en Nick belichamen vakmanschap en passie voor hun vak. Rudolf: “Jarenlang werkten we voor dezelfde werkgever als bouwplaatsmanager van wegenbouwprojecten. Nadat we een tijdje voor een andere opdrachtgever werkten, kruisten onze wegen elkaar bij een nieuw project. De samenwerking verliep zo goed, dat we besloten onze krachten te bundelen en samen verder te gaan als Jongbloed en Vos Projectondersteuning. Nu verhuren we onszelf als projectleider en werken daarbij samen met vakbekwame mensen die dezelfde liefde voor het vak voelen. Als een fileprobleem is opgelost nadat we een weg hebben verdubbeld, voelen we allemaal voldoening.”

Betere prijs-kwaliteitverhouding

Voor hun onderneming maken Rudolf en Nick gebruik van twee voertuigen, waarin ze ook privé rijden. Rudolf: “We halen kilometervergoeding uit de zaak. Daarvoor kunnen we iedere week wel een Excelblaadje invullen, maar daar hadden we weinig vertrouwen in. Het is ook zo’n gedoe. Met een automatisch kilometerregistratiesysteem weet je dat je goed zit, ook voor de fiscus. We vroegen dus verschillende offertes op voor zo’n systeem. FleetGO kwam als beste uit de bus qua prijs-kwaliteitverhouding. Ook de service was uitstekend. We proeven het gelijk als mensen hun vak verstaan en snel kunnen schakelen. Het was allemaal heel snel geregeld.”

Mogelijkheden

Voor hun werk gaan ze tot het gaatje, ook als de beste oplossing de meest tijdrovende is. Die tijd moet ergens worden bespaard. Dus kiezen Nick en Rudolf voor efficiency: “Om al onze tijd aan de klant te kunnen geven, kiezen we voor gemak in ondersteunende diensten. Het kilometerregistratiesysteem van FleetGO is voor ons daarom een uitkomst. Het systeem heeft zo veel mogelijkheden! Je kunt het zo gek niet bedenken. Je kunt bijvoorbeeld de kilometerprijs invoeren, gewerkte uren bijhouden, werken via interface, inloggen op het web of alles terugkijken via de app. Vervolgens kan álles worden uitgedraaid. En wat ook heel handig is; bij klanten kunnen we ter plekke laten zien hoeveel kilometer we voor hen hebben gereden. Je leest het zo uit, waardoor je geen discussie hebt. Ideaal.”

Offerte aanvraag