Referentie: De Meubeltaxi

Meubeltaxi Logo

In gesprek met Mattijs Kat, medeoprichter. Gebruikt FleetGO voor: Live volgen, rijgedrag informatie en Fiscale kilometerregistratie.

Wat doet De Meubeltaxi?

De Meubeltaxi vervoert alles wat niet in je auto past. Grote of kleine verhuizing, vervoer van wasmachine of piano tot het bezorgen van nieuwe meubels, keukens en badkamers. Door deze activiteiten te combineren zijn wij enorm flexibel en op korte termijn beschikbaar.

De Meubeltaxi is een grote verhuisbus met verhuismaterialen en wordt bestuurd door een Sjouwfeur. De Sjouwfeur is de sleutel in onze hoge klanttevredenheid van 9,3.

“De installatie verliep vlekkeloos waarbij de monteurs zeer flexibel waren. Wij zijn uitstekend geholpen en hebben er vertrouwen in dat ook in de toekomst goed met onze feedback zal worden omgegaan.”

Mattijs Kat

Hoe ondersteunt FleetGO hierbij?

Het is voor ons belangrijk om snel te kunnen schakelen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het GPS volgsysteem van FleetGO helpt ons om op de hoogte te blijven van waar onze wagens zich bevinden en wat ze hebben gedaan. Het Green Driving systeem helpt ons het rijgedrag van de Sjouwfeurs te monitoren.

Waarom FleetGO?

Na lang met een bekende partij voor rittenregistratie in Nederland te hebben samengewerkt, hebben wij de overstap gemaakt naar FleetGO. Aandacht voor de klant was een welkome nieuwe ervaring. De keuze voor FleetGO was op basis van de heldere en eenvoudige vormgeving, het feit te werken met een (redelijk klein) Nederlands bedrijf en het tariefsysteem met een lage maandelijkse last.

FleetGO verzorgt ons volgsysteem en de navigatie doen we nu op de telefoons van de Sjouwfeurs met behulp van Google Maps.

Een aanrader?

De installatie verliep vlekkeloos waarbij de monteurs zeer flexibel waren. Wij zijn uitstekend geholpen en hebben er vertrouwen in dat ook in de toekomst goed met onze feedback zal worden omgegaan.

Wij kunnen een ieder aanraden met FleetGO in zee te gaan!

Offerte aanvraag