Referentie: GGZ Westelijk Noord-Brabant

GGZ Westelijk Noord Brabant

In gesprek met Marco van Baardwijk, Manager Facilitair & Vastgoed. Gebruikt FleetGO voor: Fiscale verantwoording en optimalisatie van het wagenpark.

Wat doet GGZ Westelijk Noord-Brabant?

GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden kwalitatief goede, zo veel mogelijk evidence based specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen goed zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.

GGZ-Westelijk-Noord-Brabant

“De adequate dienstverlening van FleetGO heeft voorkomen dat wij problemen kregen met de Belastingdienst .”

Marco van Baardwijk

Wij zetten ons met hoofd en hart in voor de psychische gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen. Daarbij ligt onze  focus op de zwaardere specialistische zorg.

Wij zijn een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de  Basis GGZ onder de naam GGZuidland.

Onze medewerkers staan aan de basis van GGZ WNB: iedere dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de psychische gezondheid en de veiligheid in de regio Westelijk Noord- Brabant. Wij koesteren dan ook de expliciete ambitie een moderne, professionele en daarmee aantrekkelijke  werkgever te zijn.

Het werkgebied van GGZ WNB bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk (alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten) en deels Tholen (alleen klinische zorg).

Hoe ondersteunt FleetGO hierbij?

Voor het optimaliseren van het wagenpark wordt het voertuigvolgsysteem van FleetGO gebruikt, in het overzichtelijke dashboard kan in één oogopslag bekeken worden hoeveel kilometer een bepaald voertuig heeft afgelegd en wat de tijdsbesteding van een voertuig is. Wanneer een voertuig niet optimaal gebruikt wordt, kan besloten worden om het voertuig in te zetten op een andere locatie. Op deze manier houdt GGZ WNB de grootte van het wagenpark onder controle en kan op afstand een goede inschatting worden gemaakt alvorens er daadwerkelijk actie ondernomen wordt.

Waarom FleetGO?

Dagelijks zijn verschillende medewerkers op pad met de auto’s van GGZ WNB. Het bijhouden van een gesloten rittenregistratie voor een voertuig is lastig, maar kilometerregistratie is noodzakelijk voor de belastingdienst. Na problemen met een vergelijkbaar systeem als FleetGO, is GGZ WNB op zoek gegaan naar een oplossing die wel probleemloos draaide. Zo zijn wij bij FleetGO terecht gekomen. Sinds de implementatie van FleetGO in ons wagenpark draait het probleemloos.

Een aanrader?

De samenwerking met FleetGO kwam tot stand na problemen met een vergelijkbare leverancier. De adequate dienstverlening van FleetGO heeft voorkomen dat wij problemen kregen met de belastingdienst en de persoonlijke benadering van FleetGO past goed bij de cultuur van GGZ WNB.

Offerte aanvraag