Schoonmaak & reiniging

Ontdek hoe FleetGO schoonmaak- & reinigingsbedrijven helpt. om efficiënter te werken.

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

Efficiënter schoonmaken en reinigen dankzij FleetGO

Als specialist in reiniging en schoonmaak bent u waarschijnlijk actief in diverse branches en gaat uw personeel dagelijks op pad om uw klanten de beste dienstverlening te bieden. De ritten die uw personeel maakt kunt u gemakkelijk en efficiënt registreren met het systeem van FleetGO. Voorzie uw voertuigen van onze handige blackbox die met behulp van GPS alle ritten automatisch registreert.

Geen zorgen om administratie

Met FleetGO is de administratie voor uw ritten een fluitje van een cent. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om ontbrekende of onjuiste gegevens. Het rittenregistratiesysteem van FleetGO doet alles volledig automatisch en accuraat. On systeem stelt u in staat om met één druk op de knop een volledig ritten rapport uit te draaien. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw rittenstaat en altijd een sluitend stuk bewijs richting de fiscus.


Deze bedrijven maken al gebruik van FleetGO:


FleetGO helpt schoonmaakbedrijven en industriële reinigingsbedrijven met automatische kilometerregistratie en Track & Trace oplossingen. FleetGO is er voor schoonmaak- en reinigingsbedrijven van allerlei formaten, we ondersteunen onder andere met:

Automatische rittenregistratie
Registratie van werk- en reisuren
Onderscheid in zakelijke en privékilometers
Monitoring rijgedrag
Controle op brandstofgebruik
Urenregistratie per project/locatie

kilometeradministratie

Automatische Rittenregistratie zorgt voor simpele administratie

Reduceer uw administratieve last voor uw schoonmaak- of reinigingsbedrijf met behulp van automatische rittenregistratie.

Ontdek hoe u de efficiëntie van uw bedrijf kunt verhogen en meer tijd vrij kunt maken voor belangrijke zaken.

Lees meer….


Track-en-Trace-Systeem

Overzicht van al uw bedrijfsvoertuigen met behulp van Track & Trace

Met de Track & Trace oplossing van FleetGO heeft u 24/7 zicht op uw bedrijfsvoertuigen. Zo weet u precies waar uw voertuigen zich bevinden en wanneer een bepaald voertuig klaar is om (elders) ingezet te worden.

Waar u zich ook bevindt, met de FleetGO app heeft u altijd toegang tot uw wagenpark. Benieuwd naar de rest van de mogelijkheden?

Lees hier meer…


Wilt u meer weten over onze oplossingen?