Voertuig Inspectie App

Verbeter uw inspectieproces met FleetGO’s Voertuig Inspectie App. Vereenvoudig het werk voor chauffeurs en wagenparkbeheerders.

 • Voldoe aan de wet
  Voldoe aan (lokale) regelgeving door regelmatige, of zelfs dagelijkse, verplichte voertuiginspecties uit te voeren.
 • Verhoog veiligheid
  Verbetert de staat van uw voertuigen en detecteert snel ernstige problemen. Dit bevordert de algehele verkeersveiligheid.
 • Signaleer problemen
  De wagenparkbeheerder ontvangt alle problemen in real-time. Hierdoor kan hij direct actie ondernemen op de gemelde problemen.
Voertuig inspectie app

Voldoe gemakkelijk aan de Europese regels

Dagelijkse inspecties helpen u te voldoen aan de Europese wetgeving omtrent voertuigcontroles. Zo voldoet u altijd aan de regels.

Gebruik de inspectie app
De FleetGO Voertuig Inspectie App helpt wagenpark-beheerders en chauffeurs. Met gebruiksvriendelijke en flexibele formulieren voert u snel inspecties uit.

Kwalitatieve controles
Vervang papieren formulieren met digitale inspecties. FleetGO biedt diverse sjablonen en maatwerkformulieren. We bewaren alle inspectiegegevens veilig.

Voertuig Inspectie

Voertuiginspecties uitvoeren met een mobiele app

Met de FleetGO inspectie-app zijn papieren formulieren verleden tijd. Laat uw chauffeurs regelmatige controles uitvoeren met onze gebruiksvriendelijke app. Profiteer van onze diverse kant-en-klare sjablonen om inspecties uit te voeren die aan alle regels voldoen.

Geen zorgen over opslag of rapportages; FleetGO regelt alles in de cloud.

Realtime overzicht van uw wagenpark
Met de krachtige FleetGO-cloud heeft u altijd een actueel overzicht van de status van uw wagenpark. Dankzij heldere rapportages en dashboards beheert u alle inspectiegegevens in één oogopslag.

Wist u dat onze inspectie-app te integreren is met onze andere oplossingen?

Wagenparkbeheerder Voertuig Inspectie App

Los problemen snel op

Wagenparkbeheerders krijgen direct meldingen bij eventuele problemen. Ze lossen problemen snel op, verhogen de veiligheid en minimaliseren voertuigstilstand.

Maak uw eigen sjablonen

Heeft u specifieke behoeften voor uw voertuiginspecties? Stel dan gemakkelijk uw eigen sjablonen samen met FleetGO.

Kenmerken van de inspectie-app

 • Eén app voor allerlei voertuigen
 • Voeg gemakkelijk en snel nieuwe voertuigen toe
 • Compleet overzicht van alle uitgevoerde inspecties
 • Mogelijkheid om foto’s en notities te uploaden
 • App beschikbaar voor Android en iOS
 • Maak exports naar PDF
 
Meer weten over onze Voertuig Inspectie App?

Voertuig Inspectie App voordelen

Verhoog productiviteit
Bied uw chauffeurs een makkelijk te gebruiken app aan om voertuig inspecties uit te voeren. Geef wagenparkbeheerders de volledige controle over de “gezondheid” van de vloot.

Voldoe aan Europese wet
Voer geregeld voertuig inspecties uit om te voldoen aan alle Europese weten rondom voertuiginspectie. Neem deel aan het internationale verkeer zonder u zorgen te maken over uw inspecties.

Onderneem direct actie bij problemen
Alle problemen worden direct gerapporteerd aan de wagenparkbeheerder. Hierdoor acteert hij of zijn direct wanneer er zich een probleem voordoet in de vloot.

Verbeter de veiligheid
Met het uitvoeren van gedegen voertuiginspecties wordt de veiligheid van de vloot vergroot. U loopt minder risico op defecten en mankementen aan uw voertuigen omdat u proactief handelt.

Toegang aanvragen

Wat is uw naam?(Vereist)