Recycling

Ontdek hoe FleetGO bedrijven helpt in de Recyclingindustrie.

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

Samen bijdragen aan duurzaamheid

Door afvalstromen te verwerken en te recyclen tot bruikbaar product, ontstaat een circulaire oplossing voor materiaal dat eerst als nutteloos werd beschouwd. Samen zijn we verantwoordelijk voor een beter milieu, hierin draagt u bij door vervuiling van de wereld tegen te gaan met behulp van innovatieve recyclingtechnieken. FleetGO draagt hierin bij door innovatie tools te ontwikkelen waarmee recyclingbedrijven minder verspillen en nóg efficiënter te werk gaan.

Stop met het verspillen van tijd en geld

Veel recyclingbedrijven verspillen dagelijks tijd en geld door de rittenadministratie met de hand te doen. Dit is niet alleen tijdrovend maar ook nog eens foutgevoelig. Bedrijven met tachograafplicht verspillen extra aan het handmatig uitlezen van tachograafdata. Maak vandaag nog een efficiëntieslag binnen uw bedrijf door administratieve taken voor uw wagenpark te automatiseren met de systemen van FleetGO.


Klantcase: BUKOM

Bekijk hier hoe BUKOM circular industrial solutions nog efficiënter werkt dankzij de tools van FleetGO.

Ze hebben geen gedoe meer met het uitlezen en analyseren van tachograafdata, daarnaast besparen ze veel tijd op rittenadministratie en planmatige bedrijfsactiviteiten.

Lees meer…


Deze bedrijven maken al gebruik van FleetGO:


Passende oplossing voor uw recyclingbedrijf

Of het nu om een klein of groot bedrijf gaat, FleetGO heeft altijd een passende oplossing die met u en uw bedrijf mee kan groeien. FleetGO helpt bedrijven die actief zijn in de recycling met talloze slimme toepassingen zoals:

Automatische rittenregistratie
Tachografen op afstand uitlezen
Draaiurenrapportage van machines
Real time GPS locatie inzichtelijk
Bestuurder en bijrijder identificatie
Registratie van werk- en reisuren
Urenregistratie per project/locatie
Geofencing (digitaal hekwerk)
Controle op brandstofverbruik
Monitoring rijgedrag
Onderscheid in zakelijke en privékilometers

“Dankzij de Remote Tacho Download hebben we geen gedoe meer met het
uitlezen van de tachograafgegevens. Dat levert veel tijdswinst op”

Joep Schotten – BUKOM circular industrial solutions (bekijk klantcase)


kilometeradministratie

Naast sluiten van kringlopen ook een sluitende rittenregistratie?

Als recyclingbedrijf met wagenpark bent u verplicht om een gesloten rittenregistratie bij te houden voor de Belastingdienst. Wanneer deze niet sluitend is, loopt u risico op boetes en naheffingen.

Uiteraard wilt u het risico op boetes en naheffing zoveel mogelijk reduceren en FleetGO biedt u oplossingen om dit risico praktisch naar nihil te brengen.

Lees meer….

Tachograaf

Reduceer de kans op boetes met juiste tachograafdata

Boetes va de fiscus zijn bijzonder hoog wanneer u nalatig bent in uw tachograafplicht. Gelukkig ontzorgt FleetGO u volledig als het gaat om het juist registreren van tachograafdata.

Alle tachograafdata met daarop de wettelijke rij- en rusttijden worden automatisch uitlezen en opgeslagen in de FleetGO Cloud. Hier kunt u vervolgens alle benodigde gegevens inzien en analyseren. Zo minimaliseert u het risico op forse boetes.

Lees meer….

Track-en-Trace-Systeem

Beter plannen met Track & Trace systeem

Behoud het zicht op uw volledige wagenpark met het Track & Trace systeem van FleetGO en zorg dat u uw voertuigen zo efficient mogelijk inzet.

Doordat u inzichtelijk heeft wanneer voertuigen beschikbaar zijn kunt u de juiste voorbereidingen treffen en doorlooptijd verkorten. Het plannen van uw operatie wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.

Lees meer over Track & Trace …

Wilt u meer weten over onze oplossingen?