RitAssist heet voortaan FleetGO

FleetGO Ritassist Ronald Van Tiel

Hattem, 28 jun 2019 – Na een transitieperiode gaat telematicabedrijf RitAssist ook in Nederland verder onder de naam FleetGO. Onder deze naam is het bedrijf al meerdere jaren actief in Europa. FleetGO heeft de ambitie haar merknaam en producten de komende jaren internationaal verder uit te breiden. De uniformiteit en vernieuwde huisstijl moeten daaraan bijdragen.

“Onze nieuwe naam en uitstraling passen bij de internationale groei die we de afgelopen jaren als bedrijf doormaken”, aldus CEO Ronald van Tiel van FleetGO. “De naam ‘FleetGO’ en de herkenbare uitstraling van ons online cloudplatform en eigen hardware stellen ons in staat verder te bouwen aan onze internationale merkwaarde. Deze waarde bestaat uit technologieproducten die gericht zijn op een optimaal beheer van wagenparken, tachograafdatabeheer en efficiënte inzet van bedrijfswagens. ‘Fleet’ is de Engelse term voor ‘vloot’. ‘GO’ staat voor de vernieuwing en vooruitgang die we als bedrijf nastreven.”

FleetGO is sinds 2010 actief als ontwikkelaar en leverancier van slimme telematicaoplossingen, zoals het automatisch downloaden, analyseren en archiveren van tachograafdata, Track en Trace en automatische kilometerregistratie. Deze hoogwaardige oplossingen stellen gebruikers in staat te voldoen aan wetgevingen, kosten voor het wagenpark te verlagen en over te gaan op duurzamere bedrijfsvoering. FleetGO is gevestigd vlakbij Zwolle en is behalve nationaal, ook internationaal actief in onder meer DuitslandEngelandFrankrijk, en Turkije.

Offerte aanvraag