FleetGO wordt versterkt door Main Capital

Banner_main_Tekengebied-1

Hattem, 16 september 2022 – Main Capital stapt in de wereld van telematica en logistieke software door de overname van FleetGO.

Het Hattemse FleetGO werd 12 jaar geleden opgericht en is inmiddels actief in heel Europa. FleetGO behoort tot een van de snelst groeiende telematicabedrijven in Europa. FleetGO blijft zelfstandig functioneren onder leiding van het bestaande managementteam. De komende jaren zal de focus liggen op versterking door verbreding van het portfolio en verdere internationale groei. 

FleetGO

Met kantoren in Nederland, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk bedient men ruim 5.000 klanten met meer dan 50.000 aangesloten voertuigen.  

Jens Beukers, CEO FleetGO: “Nu wij Main Capital als krachtige partner naast ons hebben staan kunnen wij sneller opschalen en het merk verder uitbouwen in Europa. Het is een belangrijke stap in het verwezenlijken van onze strategie om onze positie op de Europese markt te verstevigen.” 

Het merk FleetGO, in 2010 begonnen als Ritassist, is bekend om haar oplossingen voor ritregistratie en vlootbeheer. In 2019 komt FleetGO met haar innovatieve hardware oplossing, de ‘CubiQ’. Dit betekent meteen de introductie van een unieke all-in-one oplossing voor de logistieke sector met GPS tracking, Remote Tacho Download en Tachograaf Analyse. De groei die dit bracht, was mede aanleiding tot de keuze van Main voor FleetGO.

Over Main Capital

Main Capital Partners is een toonaangevende software-investeerder in de Benelux, DACH en Scandinavië. Main heeft bijna 20 jaar ervaring in het versterken van softwarebedrijven en werkt als strategische partner nauw samen met managementteams van haar portfoliobedrijven om duurzame groei te realiseren en excellente softwaregroepen op te bouwen. Zoals gewoonlijk zal Main als investeerder FleetGO Group verrijken met nieuwe overnames. Het ultieme doel is om met software slimmere wagenparken te creëren met bruikbare gegevens en inzichten over de prestaties van chauffeurs en wagenparken, met diagnose-informatie en met informatie over het gebruik van voertuigen. 

Klik hier voor het persbericht.

Offerte aanvraag