RitAssist = FleetGO

Ritassist is FleetGO
RitAssist-is-FleetGO

De afgelopen maanden hebben we toegewerkt naar een compleet nieuwe huisstijl en hebben we tegelijk onze website vernieuwd. Dit is onderdeel van ons plan om één sterk, internationaal merk te voeren: FleetGO.

De afgelopen 10 jaar hebben we succesvol met verschillende merken verschillende markten benaderd. Maar de ontstane groei maakt het te bewerkelijk. Soms zorgt het zelfs voor verwarring. Dat laten we nu definitief achter ons. We kiezen voor de eenvoud van die ene naam ‘FleetGO’, smart fleet technology.

Ook de website van RitAssist en het merk RitAssist was nog  actief. Als laatste stap in de rebranding, is deze nu volledig opgegaan in FleetGO.

Soms krijgen we de vraag  of we zijn overgenomen door een ander bedrijf, maar dit is niet zo. FleetGO is altijd al ons merk  en we vonden dit beter passen bij onze internationale uitstraling.

We zijn nog gewoon datzelfde clubje met hoofdkwartier in Hattem, maar nu wel met nieuwe collega’s en kantoren erbij. O.a. in Berlijn, Istanbul en vlakbij Manchester; onze (nieuwe)  oplossingen spreken steeds meer bedrijven aan.

Offerte aanvraag