Waarom FleetGO?

Superieure producten en de allerbeste klantenservice

In een snel veranderende wereld die is gedreven door technologie is het lastig om te bepalen welk product of bedrijf beter is dan de andere. Wij geloven dan ook niet in de standaard marketingtermen of in commerciële beloften die we niet na kunnen komen.

Het best mogelijke antwoord op de vraag ‘waarom FleetGO’ is dan ook simpel:

We focussen ons op het ontwikkelen van superieure producten en het leveren van de allerbeste, persoonlijke service.

  • We hebben een state-of-the art infrastructuur gebouwd met beveiliging als belangrijke pijler.
  • We leveren uitsluitend topkwaliteit producten met extra lange garantie.
  • We focussen ons op het product en de klant, niet op het pushen van salescijfers.
  • We zijn flexibel, net als onze producten en contracten.
  • Onze klanten krijgen onze medewerkers te spreken, geen callcenter of chatbot.
  • We hebben overal een oplossing voor (bijna overal dan…)!

Ons verhaal

FleetGO Group: een toonaangevend techbedrijf

FleetGO is opgericht in 2010, maar onze historie gaat al veel langer terug. Vandaag de dag zijn we één van Europa’s snelst groeiende technologiebedrijven. Ons hoofdkantoor zit in Nederland (Hattem) en we hebben kantoren in Duitsland (Düsseldorf), Engeland (London) en Turkije (Istanbul). 

We ontwikkelen high-end telematica oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. We helpen ze om slimmer om te gaan met hun vloot en leveren bruikbare data en inzichten op het gebied van chauffeurs- en voertuigprestaties, voertuiggebruik, diagnostische informatie, tachograafdata en trailerdata. We richten ons hierbij voornamelijk op de technologie en de eindgebruiker. We geloven er namelijk in dat we alleen samen met onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Dagelijks vertrouwen meer dan 5.000 bedrijven met gezamenlijk meer dan 50.000 voertuigen op ons platform om hun bedrijfsvoering te verbeteren, kosten te verlagen en risico’s te verkleinen.

We groeien snel!

Fast50
Fast50
Main50
Main50
Main50
FD-Gazellen

Onze visie

Bedrijven moeten zich kunnen focussen op hun eigen core-business zonder dat ze verstrikt raken in de dagelijkse rompslomp van het runnen van een zakelijke vloot.

Onze missie

Bedrijven helpen met het versimpelen van hun administratie en compliance rondom hun zakelijke vloot.

Kernwaarden

Zonder kernwaarden zijn onze visie en missie weinig waard. Daarom hebben we een aantal kernwaarden welke staan voor de fundering van ons bedrijf:

Kennis

We geloven in het credo ‘kennis is macht’. Daarom handelen we op basis van kennis en niet vanuit commercieel oogpunt. Dat betekent dat we iedereen binnen ons bedrijf aanmoedigen om elke dag te leren en om kennis te delen met anderen. Niet alleen onderling tussen collega’s, maar ook met onze klanten. 

Samenwerking

Alleen door samen te werken kun je verder komen. Daarom werken we graag als team. Samen met onze collega’s, maar juist ook met onze klanten, partners en leveranciers. 

Verantwoordelijkheid

We vinden het uitermate belangrijk dat je als professional de juiste persoon op de juist plek bent. Dat is de enige manier om succesvol (en niet te vergeten: gelukkig) te zijn. Om dit te bewerkstelligen geven we ons team veel vrijheid, maar tegelijkertijd ook verantwoordelijkheid. We geloven niet in top-down management en fouten maken is geen schande. Er is namelijk altijd een oplossing en uiteindelijk doen we het samen.

Flexibiliteit

Wat vandaag werkt kan morgen wel passé zijn. Dit betekent dat we flexibel en wendbaar moeten zijn. Dit doen we door veel te luisteren naar onze klanten en de markt en steeds kleine stapjes te zetten in onze roadmap. 

Groei

We geloven in groei. Niet alleen als bedrijf, maar ook juist in persoonlijke groei. Als de individu kan groeien, groeit het bedrijf uiteindelijk ook. 

Wil je ons helpen om Europa te veroveren?

Neem dan een kijkje bij onze actuele vacatures!