Remote TPMS

Altijd en overal inzicht in de actuele bandenspanning van uw trucks en trailers.

Met onze remote TPMS oplossing kunt u de bandenspanning van uw vrachtwagens, bussen en trailers op afstand en in één dashboard realtime inzien.

Bandenspanning Monitoring is ontwikkeld om wagenparkeigenaren bruikbaar inzicht te geven om storingen en onnodige kosten te voorkomen.

Ontvang een Offerte
Vrijblijvend & zonder verplichtingen
Remote TPMS
Table of Contents

Verleng de levensduur van uw banden

FleetGO TPMS is ontwikkeld voor wagenparkbeheerders om de bandenspanning van het gehele wagenpark volledig onder controle te houden. Met onze TPMS bent u in staat om de banden op spanning te houden en drukverlies direct te detecteren. Zo verlengt u de levensduur van de banden, voorkomt u storingen en verlaagt u de brandstofkosten.

Realtime bandenspanningsgegevens

Onze TPMS-oplossing helpt u bij het tijdig detecteren van drukverlies of van urgente situaties als gevolg van te hoge of te lage bandenspanning. Stel uw eigen triggers in en ontvang waarschuwingen wanneer zich een situatie voordoet. Het mooiste is dat u toegang heeft tot de bandenspanningsgegevens van uw gehele wagenpark via één dashboard.

Meer weten over Remote TPMS?
Ontvang een Offerte
Vrijblijvend & zonder verplichtingen

Naadloze integratie met onze telematica oplossingen

Remote TPMS kan worden gebruikt als standalone oplossing, maar het is ook eenvoudig te integreren in onze andere telematica oplossingen of door te koppelen met uw bestaande software.

Gebruik TPMS in combinatie met Remote Tacho Download of onze Trailer Tracking. U kunt het natuurlijk ook integreren in uw bestaande software zoals TMS of ERP-systemen.

Remote TPMS mogelijkheden

Met het Remote TPMS systeem van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem. Hieronder een aantal van de belangrijkste mogelijkheden:

 
Real-time bandenspaning
Informatie beschikbaar per band
Stel zelf limieten in
Geofencing & events
Draadloze sensoren
Directe notificaties
Automatic bandenidentificatie
Gedetailleerde rapportages
Werkt ook met bestaande sensoren
Custom sensor integratie (optioneel)
Integratie met FleetGO oplossingen
…& veel meer!