Referentie: Vermeulen Groep

Vermeulen Groep Logo

Vermeulen Groep maakt optimaal gebruik van FleetGO Track & Trace-data

In gesprek met Elvis Remmerswaal, Operationeel Manager bij de Vermeulen Groep. Gebruikt FleetGO voor: track-en-trace, Tacho Uitlezen en Tachograaf Analyse voor het uitlezen en analyseren van tachograafdata.

Over Vermeulen Groep

De Vermeulen Groep is al meer dan 46 jaar actief in aanleg, beheer en onderhoud van de infrastructuur binnen de openbare ruimte. Voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen zijn zij een betrouwbare partner die meedenkt, adviseert en proactief te werk gaat. Het bedrijf heeft alle benodigde specialismen in huis voor de gehele keten van ontwerp en aanleg, tot beheer en onderhoud calamiteitendienst. Elvis: “De kracht van ons succes zit in optimale samenwerking.”

“Het grootste voordeel van FleetGO is dat er gewaarborgd wordt dat alles uitgelezen en opgeslagen wordt”

Elvis Remmerswaal

Hoe helpt FleetGO?

“FleetGO bespaart ons tijd en werk”, vertelt Elvis verder. “Eerst maakten we alleen gebruik van de track-en-trace-oplossing van FleetGO, maar sinds dit jaar hebben wij ook tachografen laten plaatsen. FleetGO bespaart ons werk en tijd door het tijdig uitlezen en analyseren van de tachografen, het controleren van de ritstaten en het bijhouden van de rijtijden van onze chauffeurs. Daarnaast profiteren we van de data van het track-en-tracesysteem van alle voertuigen en van de gegevens van de ritstaten. Voorheen was het bijvoorbeeld niet altijd duidelijk welke chauffeur wanneer in welke wagen reed. Met FleetGO kunnen we dit nu registreren en real time zien waar ze zijn.”

Samen ontwikkelen

De samenwerking tussen FleetGO en Vermeulen levert behalve tijdbesparing, óók nieuwe producten op. Elvis: “Samen met FleetGO ontwikkelen we een tagsysteem. Met dit systeem kunnen chauffeurs zich met hun tag registreren, voordat zij een wagen instappen. Op die manier weten we wie op welk moment in welke wagen rijdt. Daarnaast bekijken we hoe we aanhangers met behulp van bluetooth kunnen identificeren en koppelen aan een voertuig binnen het systeem. Zo is precies te zien welk voertuig met welke aanhangwagen rijdt. We hebben wekelijks contact met FleetGO over het verloop van de nieuwe ontwikkelingen. Dat is heel prettig.”

Hoge verwachtingen

De betrouwbare producten en de persoonlijke benadering van FleetGO hebben al tot een waardevolle samenwerking geleid. Wat Elvis betreft is dit nog maar het begin: “FleetGO verleent goede service en denkt met ons mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Dankzij die producten besparen wij onder meer op administratiekosten en dus ook op (papier)werk. Doordat de tachografen en de bestuurderspassen automatisch worden uitgelezen, hoeven de monteurs dit niet meer handmatig te doen. Ook de chauffeurs besparen hierdoor tijd. Hiermee vervalt bovendien het risico dat een pas een keer per ongeluk niet wordt uitgelezen. Wat FleetGO en ons bedrijf verbindt, is de drive om door te blijven ontwikkelen en tegelijkertijd te investeren in goed en persoonlijk contact. Ik verwacht nog veel moois van onze samenwerking!”

Offerte aanvraag