Tacho 360

De complete alles-in-één oplossing voor uw tachograaf bestanden, bestuurderskaart bestanden en tachograaf analyse. Alle data veilig opgeslagen in de cloud.

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

Tacho 360

Met Tacho 360 van FleetGO heeft u een alles-in-één oplossing voor al uw tachograaf bestanden. 

FleetGO download al uw .ddd bestanden van uw trucks en bestuurders op afstand en bewaart deze veilig in de FleetGO cloud. Ingebouwde analyse software zorgt ervoor dat u makkelijk de regelgeving volgt.

Tachograaf regelgeving volgen was nog nooit zo makkelijk


Gebruikt door:

Alles-in-één tachograaf oplossing

Simpel. Veilig. Betrouwbaar.

Tacho 360 is een unieke alles-in-één oplossing voor het volgen van de tachograaf regelgeving. Al uw .ddd bestanden handig op één plek betekent dat u nooit meerdere tools tegelijkertijd hoeft te gebruiken.

De FleetGO Cloud is gebruiksvriendelijk. U heeft een perfect overzicht van uw trucks, bestuurders en alle tachograaf data. Zo zorgt u makkelijk dat uw data compleet is en wordt u op overtredingen geattendeerd. Ook heeft u een kaartoverzicht om tijden en locaties te controleren. Het bouwen van uw tachograaf archief was nog nooit zo makkelijk.

Tachograph Infringements

Voorkom overtredingen van de EU wetgeving

Tachograaf wetgeving volgen, voor u makkelijk gemaakt

Houd u aan de wetgeving door regels over werktijden en het bijhouden van data te volgen. FleetGO geeft u de mogelijkheid om een wettelijk archief bij te houden met alle .ddd bestanden en gemakkelijk overtredingen omtrent werktijden te herkennen en boetes te voorkomen.

✓ Voorkom boetes
✓ Optimaliseer uw planning
✓ Verhoog de veiligheid van uw chauffeurs

tachograph analysis

Meer weten over onze producten?

Ook voor úw vrachtwagen

De FleetGO CubiQ is ontworpen voor gebruik in trucks van ieder merk

De CubiQ wordt door onze experts vakkundig voor u geïnstalleerd. Dankzij verschillende kabels en connectors kan de CubiQ gebruikt worden in ieder type truck.Tachografen van onder andere VDO, EFAS Intellic en Stoneridge worden ondersteund.

Onze technische experts staan altijd voor u klaar op 038 444 95 42

FleetGO-Cubiq

Overzicht Tacho 360 functies

Automatisch .ddd bestanden downloaden

Alle .ddd bestanden van de tachograaf én de bestuurderskaart worden automatisch gedownload en opgeslagen in de FleetGO cloud.

Aangepaste download intervals

Uw data wordt standaard dagelijks gedownload. U kunt dit aanpassen naar wens, om vaker of minder vaak de data op te slaan.

Volledige data controle

Het tachograaf archief heeft een unieke controle zodat u altijd zeker weet dat u alle benodigde bestanden heeft en u actie kan ondernemen wanneer u data mist.

Veilige opslag

Backup nodig? Geen probleem. Alle data wordt versleuteld opgeslagen op de FleetGO cloud.

Geïntegreerde analyse

U heeft geen aparte software nodig voor uw tachograaf analyse. Dit is volledig geïntegreerd zodat u met gemak bestuurders overtredingen controleert en rapporten downloadt om u aan de regelgeving te houden.

Meldingen en notificaties

FleetGO helpt u door middel van notificaties om uw belangrijke taken te allen tijden uit te voeren. Zo voorkomt u zonder moeite overtredingen.

Meer weten over Tacho 360?

Vul het formulier in voor gedetailleerde info

Vul het formulier in, en onze experts zullen contact met u opnemen met meer informatie over Tacho 360, uw specifieke wensen en eventueel een prijsopgave.

Liever direct met onze experts praten? 

Bel ons op 038-4449542

  • Bij het versturen van dit formulier geeft u aan dat u akkoord bent met onze Privacy Policy.