Referentie: SOO Media

SOO Media Logo

In gesprek met Oldrik Beelen, Commercieel directeur – mede eigenaar. SOO Media gebruikt FleetGO voor de fiscale rittenregistratie en de API koppeling voor een connectie met hun eigen backoffice.

Wat doet SOO Media?

SOO is dé specialist van presentaties voor de vastgoed sector en projectontwikkeling. SOO biedt een breed scala aan presentatie producten die in alle opzichten helpen om een huis of project te verkopen, beheren of verhuren. De studio van SOO beschikt over een ruim aantal specialisten die, ieder binnen hun eigen vakgebied en onder leiding van de projectmanager, samen zorgen voor een verbluffend resultaat en het behalen van de doelstelling van een klant. SOO werkt onder andere aan artist impressions, plattegronden, animatie, projectcommunicatie, virtual reality en signing voor haar partners.

“Met name de korte lijntjes, prettige communicatie, service en flexibele monteurs maken dat FleetGO een partner voor de lange termijn is.”

Oldrik Beelen

Hoe ondersteunt FleetGO hierbij?

Met FleetGO heeft SOO altijd inzicht in wie, wanneer weg is geweest. Zo kan eenvoudig bekeken worden wie een verkeersovertreding gemaakt heeft, wie op welke afspraak was en of de desbetreffende persoon op tijd bij een afspraak aankwam wanneer hier twijfel over ontstaat door een klacht van een klant. Daarnaast hoeft SOO zich geen zorgen meer te maken over de fiscale verantwoording omdat alle ritten automatisch geregistreerd worden op naam van de bestuurder. SOO is bezig met de ontwikkeling van een tool waarbij consumenten real-time kunnen zien waar een fotograaf zich bevindt en hoe laat iemand arriveert. Dankzij de API van FleetGO kunnen de live locaties uit FleetGO gebruikt worden voor het weergegeven van de locatie van een fotograaf op de website van SOO.

Waarom FleetGO?

Het wagenpark van SOO bestaat voornamelijk uit poule auto’s met wisselende bestuurders. Het bijhouden van een sluitende kilometerregistratie was hierdoor lastig omdat kilometerlijsten niet consequent werden ingevuld en een eerder aangeschafte automatische oplossing voor de kilometeradministratie niet functioneerde. Het selectieproces voor een juiste partner werd hierdoor zorgvuldig ingestoken, SOO ging opzoek naar een partner voor op de lange termijn.  Bij FleetGO was het gevoel direct juist; de klik, toekomstvisie en flexibele inzet van de gecertificeerde monteurs gaven uiteindelijk de doorslag. De API van FleetGO zorgt ervoor dat het softwarepakket ook gebruikt kan worden bij de ontwikkelingen van SOO in de toekomst.

Een aanrader?

SOO kan geen reden bedenken om FleetGO niet aan te bevelen. Met name de korte lijntjes, prettige communicatie, service en flexibele monteurs maken dat FleetGO een partner voor de lange termijn is!

Offerte aanvraag