Referentie: Reset Group

Reset

In gesprek met Marcel Bruijniks, Office Manager van Reset Group. Gebruikt FleetGO voor: Fiscale verantwoording, Track & Trace, Rijgedrag meten en Controles op werk- en reistijden.

Wat doet Reset Group?

Reset Group B.V. is ICT-partner voor het MKB en de grootzakelijke markt. Ze realiseren betaalbare en kwalitatief hoogwaardige systemen, netwerken en oplossingen en doen daar ook het dagelijkse beheer van. Bij vragen of storingen kunnen klanten Reset altijd, 24/7, bereiken. De projecten zijn zeer divers: van het aanleggen van een compleet Wi-Fi-netwerk in een bungalowpark tot het inrichten van 50 werkplekken op een architectenbureau.

“Het systeem van FleetGO doet precies wat we voor ogen hadden: het automatiseert de kilometerregistratie van onze medewerkers en het geeft ze altijd en overal inzage via de browser en mobiele apps.”Marcel Bruijniks

Hoe ondersteund FleetGO hierbij?

De medewerkers van Reset hoeven niet langer zelf hun kilometerregistratie bij te houden. Het enige wat ze zelf kunnen aangeven is of een rit privé of zakelijk is met een eventuele opmerking. Alle medewerkers hebben hiervoor een eigen login met hun persoonlijke rittenoverzicht. Met FleetGO heeft Reset ook de mogelijkheid gekregen om te controleren waar voertuigen precies geweest zijn. Dit zorgt in sommige situaties snel voor duidelijkheid. Ook kan het rijgedrag van de bestuurders worden bekeken, met deze inzichten kan Reset zich zijn voordeel doen. Tenslotte krijgt Reset maandelijks een factuur van Parkline met alle gemaakte parkeerkosten van de voertuigen. Hierin worden wel de tijden van parkeren opgenomen, maar niet de locaties. Door deze te koppelen met FleetGO kan Reset toch administreren welke parkeerkosten bij welke rit horen.

Waarom FleetGO?

Reset als ICT bedrijf wil altijd zo veel mogelijk automatiseren. Toen dit vorig jaar ook voor het groeiende wagenpark op de planning stond, kwam FleetGO vrij snel in beeld. Het wagenpark bestaat uit personenauto’s, bestelauto’s en bestelbussen. Om de medewerkers hierin rond te kunnen laten rijden zonder dat zij zelf veel administratieve handelingen hoeven te verrichten bood FleetGO de perfecte oplossing. De medewerkers kunnen zich met de eigen Reset tags aanmelden in de voertuigen en alle ritten worden netjes en volledig automatisch geregistreerd op naam van de bestuurder. Om alles goed en zorgvuldig te kunnen blijven verantwoorden aan de Belastingdienst is FleetGO onmisbaar.

Een aanrader?

‘Het systeem van FleetGO doet precies wat we voor ogen hadden: het automatiseert de kilometerregistratie van onze medewerkers en het geeft ze altijd en overal inzage via de browser en mobiele apps. De installatie van het systeem is geheel uitgevoerd door een monteur van FleetGO. Bovendien heeft FleetGO er ook voor gezorgd dat het systeem ook werkt met de tags die onze medewerkers al reeds in bezit hadden. Zo hoefden we ze niet nog een tag voor aan hun sleutelbos te geven. Wanneer wij vragen hebben over de Black box in onze voertuigen (of het gebruik ervan), dan kunnen wij nog steeds heel snel en fijn schakelen met FleetGO.’ Aldus Reset.

Offerte aanvraag