Referentie: Marketing & Sales Impact

Logo Marketing Sales Impact

Marketing & Sales Impact helpt consumenten en bedrijven te besparen op kosten voor vaste lasten, zoals energie- en internetvoorzieningen. Iedere dag bezoeken de medewerkers van dit jonge bedrijf klanten om hen te informeren over passende producten en prijzen. De ingebouwde black box en CAN-bus van FleetGO zorgen voor een sluitende registratie van de gemaakte kilometers.

Benjamin Oderkerk, oprichter en directeur van Marketing & Sales Impact, zocht naar een gebruiksvriendelijk rittenregistratiesysteem waar hij geen omkijken naar heeft. Een eerste online oriëntatie bracht het hem naar FleetGO. Hij vroeg een demonstratie van het systeem aan en daar begon gelijk het begin van de samenwerking. Benjamin: “We zagen hoe makkelijk het systeem in gebruik is en welke mogelijkheden het biedt. We waren direct overtuigd. En als we in iets geloven, gaan we er ook voor. We hebben de black box en CAN-bus-koppeling in alle 23 voertuigen van ons laten inbouwen. Dat ging snel en soepel. We gebruiken deze producten nu drie jaar en zijn er heel tevreden over.”

“Met een druk op de knop downloaden we alle benodigde ritgegevens voor de Belastingdienst”

Benjamin Oderkerk

Sluitende rittenregistratie

In die drie jaar bleek ook in de praktijk dat het systeem voldoet aan de eisen die de Belastingdienst eraan stelt. Benjamin: “De Belastingdienst voerde een steekproef uit en vroeg ons alle ritgegevens aan te leveren. Met een druk op de knop hebben we benodigde gegevens gedownload en deze vervolgens naar de inspecteur gestuurd. Alles bleek in orde. Dat is wat je wilt hebben; geen zorgen over je administratie. Het mooie aan dit systeem is dat het de gegevens van postcode tot postcode meet en dat alle gegevens direct inzichtelijk zijn, ook de weekendritten. Daarbij zien we dankzij de CAN-bus-koppeling precies hoeveel kilometer er wanneer in de voertuigen is gereden. Een bijkomend voordeel is dat we nu geen correctieritten meer hoeven te maken.”

Prettige communicatie

Betrouwbare producten zijn voor Marketing & Sales Impact een belangrijke voorwaarde voor goede samenwerking, maar een plezierige samenwerking met de mensen erachter is voor hen minstens zo belangrijk. Benjamin: “Als bedrijf willen we de hoogste kwaliteit leveren. We geloven dat een goede sfeer op kantoor aan de basis ligt van succes. We investeren dus veel in goede onderlinge relaties en werken van daaruit als een team toe naar de gestelde doelen. Ook in de samenwerking met onze leveranciers zoeken we dat teamgevoel. Bij FleetGO ervaren we de sfeer die we belangrijk vinden. Ze hebben een no-nonsens-mentaliteit, denken goed mee, handelen snel en zijn vriendelijk. Ook het contact met de monteur verloopt heel prettig. Als we een systeem in- of uit moeten bouwen, bellen we hem gewoon op en dan staat hij al snel bij ons op de stoep. Alles bij elkaar genoeg redenen om nog lang te blijven samenwerken.”

Offerte aanvraag