Waterleidingbedrijf Dunea gaat voor puur water én voor zuivere rittenregistratie van FleetGO

Dunea Duin Water Logo

“FleetGO is proactief, denkt goed mee en biedt waardevolle oplossingen”

Wout Rog

Dunea levert al 140 jaar schoon en betrouwbaar drinkwater aan inwoners van het westelijk deel van Zuid-Holland. Recreanten kunnen dankzij dit nutsbedrijf bovendien altijd reken op schone duinen tussen Monster en Katwijk. En waar Dunea zich over natuurschoon ontfermt, is zuiver drinkwater verzekerd. Om de kwaliteit van het drinkwater hoogwaardig te houden, zijn de medewerkers van Dunea regelmatig onderweg. En altijd met rittenregistratie van FleetGO.

‘De duinen zorgen voor ons water. Wij zorgen voor de duinen.’ Onder dit credo voorziet Dunea met veel passie in de eerste levensbehoefte van 1,3 miljoen mensen. Wout Rog, systeembeheerder bij Dunea: “Als waterleidingbedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid op allerlei terreinen. Ook regelgeving staat bij ons hoog in het vaandel, waaronder de voorwaarden die de Belastingdienst stelt aan rittenregistratie. Daarom hebben we al onze 150 bedrijfsvoertuigen voorzien van een black box met reader van FleetGO, waaraan de tankpassen van onze chauffeurs zijn gekoppeld. Zo weten we zeker dat onze kilometerregistratie aan alle eisen voldoet. Tegelijkertijd hebben we zicht op de kilometerstanden en tankgegevens van al onze voertuigen. Iedere maand draaien we een rapport uit van deze en andere relevante informatie. Op basis van deze gegevens kunnen we indien nodig tijdig bijsturen.”

Dunea-Leiden

Goede ondersteuning

Dunea maakt al ruim acht jaar gebruik van de black box van FleetGO. En met volle tevredenheid: Wout: “Het systeem doet wat het moet doen. Ook de autorisaties en aanpassingen in het systeem verlopen prima. Eens per half jaar neemt een medewerker van FleetGO contact met ons op om te vragen of het systeem goed werkt of om nieuwe ontwikkelingen toe te lichten. Ook de communicatie tussen FleetGO en onze wagenparkbeheerder verloopt goed. Eventuele problemen worden snel opgelost. Toen we een keer vragen hadden over het systeem, kwam er gelijk iemand langs om uit te leggen hoe dat deel van het systeem werkt en wat je er allemaal mee kunt. We krijgen dus snel antwoorden op vragen en krijgen daarnaast bruikbare feedback aangereikt. Daardoor ontdekten we bijvoorbeeld dat je een melding kunt krijgen als er een medewerker buiten het beoogde gebied rijdt. Daar kun je als bedrijf dan snel en goed op inspelen.”

Proactief

De proactieve houding van FleetGO is iets wat Dunea erg aanspreekt. Wout: “Voor ons is het heel prettig dat ze bij FleetGO zelf initiatief nemen, meedenken en met waardevolle oplossingen of nieuwe ideeën komen. We moeten als nutsbedrijf een betrouwbare partij om ons heen hebben, op wie we altijd kunnen rekenen. FleetGO is zo’n bedrijf. Positief, betrouwbaar en innovatief. Alle reden dus om te blijven investeren in onze samenwerking.”

Offerte aanvraag