Referentie: Milano Infra

Milano Infra Logo

In gesprek met Sandra van Egmond van Milano Infra. Ze gebruiken FleetGO voor: Fiscale verantwoording, planning en controle op het rijgedrag.

“FleetGO is een jong, vernieuwend bedrijf dat steeds met de toekomst bezig is.”Sandra van Egmond

Kennisgedreven aannemer Milano Infra houdt zich bezig met reparaties aan bestaande netwerken, het aanleggen van kabels en het legen van nieuwe of renoveren van bestaande gas- en waterleidingen. De projecten zijn verspreid over het land en dus rijden de medewerkers van Milano dagelijks heel wat kilometers af. Het rittenregistratiesysteem van FleetGO registreert alle gereden kilometers én eventuele bijzonderheden.

Milano-Infra

Achtergrond

Het was 2005 toen oprichter Milano als eenpitter een bedrijf opzette in het onderhouden van bestaande gas- en waterleidingen en het aanleggen van nieuwe netwerken. Als snel groeide het bedrijf in omvang en impact. Wat gebleven is, is de no-nonsensmentaliteit. Sandra van Egmond, administratief medewerkster: “Inmiddels werken er zo’n vijftig mensen bij ons, met ieder een eigen specialisme. Maar iedereen werkt hard en is bereid een extra stap te zetten als dat nodig is. Dat kenmerkt ons bedrijf.” 

Overzichtelijk systeem

Het wagenpark van Milano telt 36 (bestel)auto’s. Om te voldoen aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan de kilometerregistratie, bouwde Milano in alle voertuigen een automatisch kilometerregistratiesyteem in. Sandra: “Tot voor kort gebruikten we het systeem van een ander bedrijf, maar dat liet te wensen over. Daarom zochten we naar een ander systeem, dat degelijk, overzichtelijk en laagdrempelig is. Dat vonden we bij FleetGO. Tijdens de kennismaking werd gedemonstreerd welke mogelijkheden het systeem heeft. Die uitleg was voor ons voldoende om met het systeem te kunnen werken. Daarnaast bleek FleetGO ook nog eens goedkoper te zijn dan andere aanbieders waar we offertes hebben opgevraagd. En niet onbelangrijk; het contact verliep heel prettig. Daardoor was de keuze snel gemaakt.” 

Goedkeuring Belastingdienst

Het kilometerregistratiesysteem van FleetGO was nog maar net in een aantal voertuigen geïnstalleerd, toen het door de Belastingdienst werd onderworpen aan de vuurproef. En zoals verwacht doorstond het de controle glansrijk. Sandra: “De inspecteur vertelde mij dat hij het systeem van FleetGO kent en dat het altijd voldoet aan de gestelde criteria. Dat is natuurlijk prettig om te horen! Onze ervaringen met het kilometerregistratiesysteem zijn ook hartstikke goed. De kastjes werken prima, we ontvangen iedere week overzichtelijke online updates en als we vragen hebben, krijgen we snel en goed advies via de helpdesk. We hebben dus nergens iets op aan te merken.” 

Vernieuwend

Behalve als verantwoording aan de Belastingdienst, doet het kilometerregistratiesysteem ook dienst als controlemiddel. Sandra: “We zien precies waar en hoe lang onze medewerkers bij een klant zijn. En als een van onze mensen een boete krijgt, achterhalen we eenvoudig of deze terecht is en zo ja, wie de overtreding heeft begaan. Dat voorkomt onnodige discussies. Ik vind het handig dat FleetGO de software zelf ontwikkelt; het systeem is daardoor altijd up to date. FleetGO is een jong, vernieuwend bedrijf, dat steeds met de toekomst bezig is. Dat vind ik heel goed.” 

Offerte aanvraag