Materieelbeheer

Volg uw machines en ander materieel 24/7 via GPS.

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

Materieelbeheer

Met onze materieelbeheeroplossing volgt en logt u het gebruik van uw materieel en machines. Met real-time gegevens en een gedetailleerde gebruikslog krijgt u volledig inzicht in het gebruik van uw apparatuur, verbetert u de efficiëntie en beschermt u het tegen diefstal. Onze materieelbeheeroplossing kan worden gebruikt als een opzichzelfstaande oplossing of kan worden geïntegreerd in onze andere oplossingen.

Equipment Tracking

Verhoog inzetbaarheid

Registreer het gebruik en volg de locatie in realtime.

Dankzij onze materieelbeheer oplossing krijgt u een compleet overzicht van het gebruik van de apparatuur en machines. Naast real-time gegevens houden we een volledig logboek bij van alle activiteiten en gebruiksuren.

De FleetGO materieel beheer oplossing kan eenvoudig worden uitgebreid met het toevoegen van externe sensoren. Door meerdere sensoren te plaatsen, krijgt u zelfs meer controle over uw materieel en gereedschap. Denk aan de plaatsing van deursensoren om bij te houden of de deuren opengaan (en waar en wanneer). Of hoe zit het met temperatuur- en vochtigheidssensoren? Met FleetGO zijn de mogelijkheden eindeloos!

Materieelbeheer

Materieelbeheer voordelen

Gedetailleerde gebruikshistorie

Betere beveiliging

Onderhoud slimmer plannen

Verhoogde inzetbaarheid


Real-Time GPS tracking

Weet altijd waar uw materieel is.

FleetGO biedt een slimme oplossing die op alle soorten apparatuur kan worden geïnstalleerd, zoals kranen, shovels en graafmachines. Het FleetGO-apparaat is zeer eenvoudig te installeren. Alle activiteiten worden geïdentificeerd en weergegeven op de live kaart binnen de FleetGO Cloud, zodat u altijd weet waar uw apparatuur en (aangedreven) materieel zich bevindt.

Live-Map

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Geofencing

Houd controle.

Geofencing is een krachtige tool waarmee u virtuele grenzen kunt instellen rond locaties of specifieke zones. Ontvang een IM-bericht (WhatsApp, sms, oproep, e-mail, melding op het platform) wanneer een voertuig een vooraf gedefinieerde zone inrijdt of verlaat, of krijg een melding wanneer er een onverwachte activiteit plaatsvindt binnen of buiten vooraf gedefinieerde uren. Of nog beter: bedenk uw eigen scenario’s waarin u graag gewaarschuwd wil worden.

Rittenregistratie GPS

Materieelbeheer mogelijkheden

Materieelbeheer van FleetGO is een uitgebreide tool met talloze mogelijkheden. Hierbij een aantal van de meest belangrijke:

 • Real-time GPS locatiedata
 • IP67+ behuizing
 • Eenvoudig te installeren
 • Geofencing & events
 • Koppelen met diverse sensoren (optioneel)
 • Instant notificaties
 • Automatische identificatie
 • Gedetailleerde rapporates
 • Eenvoudig te gebruiken i.c.m. andere FleetGO oplossingen
 • …& nog veel meer!

Meer informatie over Materieelbeheer?

Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Wanneer u het formulier invult, sturen wij u meer informatie over materieelbeheer, de mogelijkheden en de prijzen voor uw vloot. 

Nadat u het formulier heeft ingevuld zullen we mogelijk nog contact opnemen om uw specifieke situatie door te nemen. 

Wilt u liever meteen met iemand spreken? 

Bel ons dan op 038-4449542 of stuur een email naar sales@fleetgo.com

 • Bij het versturen van dit formulier geeft u aan dat u akkoord bent met onze Privacy Policy.

Ontdek de FleetGO Easy Asset Tracker

Voor het tracken van trailers, containers zwaar gereedschap en kostbare goederen

De Easy Asset Tracker van FleetGO is robuuste en waterdichte GPS Tracker die werkt op een batterij. Hiermee volgt u kostbare bedrijfsmiddelen zonder eigen “stroomvoorziening”.

Ontvang één of meerdere malen per dag een update over de locatie van uw goederen. Zo houdt u de controle over uw dure spullen en bent u op de hoogte van veranderingen.