FleetGO maakt bakfiets ‘smart’ in samenwerking met Nijland Cycling

Slimme Bakfiets

HATTEM – Tijdens de livestream van het International Cargo Bike Festival in Nijmegen lanceerde Nijland Cycling vandaag in samenwerking met FleetGO zijn nieuwe bakfietsmerk ‘Cargo Cycling’. FleetGO ontwikkelt het innovatieve track en trace-systeem waarmee de solide bakfiets is uitgerust. Deze telematicaoplossing maakt planning, routing en beveiliging via de cloud mogelijk.

Maatwerk bakfiets van Nijland Cycling uitgerust met optimale software

De unieke samenwerking tussen FleetGO en Nijland Cycling brengt vakmanschap, innovatie en betrouwbaarheid samen in de vorm van een maatwerk bakfiets, uitgerust met optimale software. Op basis van jarenlange ervaring en met uiterste precisie ontwikkelde Nijland Cycling deze bakfiets voor duurzaam vervoer. Het track en trace-systeem van FleetGO maakt via de centraal te beheren cloud inzichtelijk waar de bakfiets zich bevindt. Daarnaast zorgt de software van FleetGO voor optimale toegang en beveiliging van zowel de bakfiets als de transportvracht.

Ronald van Tiel, FleetGO: “Het is onze passie om wat goed is, ook slim te maken. De Cargo Cycling is hier een prachtig voorbeeld van. En natuurlijk blijven we continu doorontwikkelen.”

FleetGO is sinds 2010 actief als ontwikkelaar en leverancier van slimme telematicaoplossingen, zoals track en trace en automatische rittenregistratie voor voertuigen. Sinds 2017 ontwerpt FleetGO ook telematica voor Cargo-fietsen. De hoogwaardige oplossingen van FleetGO stellen gebruikers in staat de techniek centraal te beheren en zo bedrijfsprocessen efficiënt in te richten. FleetGO is gevestigd vlak bij Zwolle en bedient behalve nationaal, ook internationaal klanten in onder meer Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zweden en Denemarken.

Offerte aanvraag