Home » Connected car » Live voertuig GPS-tracking app

Live voertuig GPS-tracking app (Android en iOS)

Uw voertuig(en) realtime volgen, ook als u onderweg bent? Dat kan met de FleetGO-trackingsapp. Inspelen op de actualiteit is hiermee letterlijk binnen handbereik. Ontdek deze efficiënte tool!

Waarom voertuigen volgen?

Het realtime volgen uw van voertuigen biedt u een hoop voordelen. Zo helpt het u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw klanten nóg accurater te bedienen. Een ad-hoc-verzoek is namelijk zo gepland nadat u hebt vastgesteld waar uw bestuurders rijden. Is er sprake van een afwijkende, verdachte activiteit rondom uw voertuigen? Hiervan krijgt u automatisch een melding. En omdat u precies weet waar uw voertuig zich bevindt, kunt u direct in actie komen. Daarnaast geven de automatische meldingen over de status van uw voertuigen u de benodigde informatie om tijdig reparaties of onderhoud in te plannen. En last but not least; een blik op de rijtijden van uw chauffeurs stelt u gerust dat zowel zij als de andere weggebruikers een goede balans vasthouden in rijden en rusten.

FleetGO mobiele tracking app

FleetGO heeft een speciale mobiele app. Dus ook als het gaat om de functies op onze app, die zowel gebruikt kan worden door individuele bestuurders, als voor beheerders. Een opsomming van de functionaliteiten van onze gratis FleetGO-app:

  • een volledige en sluitende rittenregistratie;
  • werk- en reistijdenregistratie;
  • inzage in de rithistorie en gereden routes;
  • markeringsmogelijkheid voor zakelijke of privéritten;
  • mogelijkheid om opmerkingen bij de data van een rit te plaatsen;
  • live kaartenoverzicht met de realtime locatie(s van uw voertuig(en).
mobiele-app FleetGO

Gekoppelde hardware

De data wordt direct vanuit de ingebouwde GPS-tracking hardware verzonden. Om de registraties van uw voertuigen realtime terug te zien, moet de app dus worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een black box, OBD-dongle of Easy connect. Dit geeft u datazekerheid en is een professionele oplossing voor wagenpark beheer.

Verkrijgbaar voor iOS en Android

De FleetGO-app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Let op: om deze app te gebruiken, hebt u toegang nodig tot het FleetGO-platform, via waar u alle processen van uw voertuig(en) inziet en beheert.

Krijg toegang tot de FleetGO cloud

Technologie is een must voor iedere wagenparkbeheerder. Tijdig signaleren is namelijk een belangrijk bestanddeel voor het optimaliseren en beheren van uw wagenpark. Dat signaleren begint bij ons online platform, waar u via de cloud realtime zicht hebt op de status en locaties van uw voertuigen en waar u moeiteloos rapportages oproept. Ontdek uw positie op ons platform en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Slim wagenparkbeheer

Fleet Management makkelijk gemaakt

We groeien snel!

Fast50-2015-300x150-300x150
Fast50-2016-300x150-300x150
Main50-2016-150x150
Main50-2017-150x150
Main50-2018-150x150
FD-Gazellen logo zwart-wit