Zorg

Ontdek hoe FleetGO bedrijven helpt in de Zorg

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

Meer aandacht voor de zorgvrager met FleetGO

De zorg is mensenwerk, dat snappen we heel goed bij FleetGO. U wilt uw cliënten de tijd en aandacht kunnen geven die zij nodig hebben om hun zorgvraag te voorkomen, behandelen of draaglijk te maken.

Om de beste zorg te kunnen bieden is het belangrijk om handmatige administratieve handelingen zoveel mogelijk te reduceren. Het systeem van FleetGO neemt een groot deel van uw administratieve handelingen over dankzij automatische rittenregistratie.

rittenadministratie in de zorg

TriviumMeulenbeltZorg

Optimale inzet wagenpark TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 1900 medewerkers en 1300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. Zij gebruiken FleetGO om de administratieve last te reduceren.

Lees meer….


Deze bedrijven maken al gebruik van FleetGO:


“FleetGO helpt ons om tijd vrij te maken voor onze passie: mensen ondersteunen als het nodig is.”

Evean (bekijk klantcase)


Passende oplossing voor iedere organisatie in de zorg

Of het nu om een kleine of grote zorginstantie gaat, FleetGO heeft altijd een passende oplossing die met u en uw organisatie mee kan groeien. FleetGO helpt zorginstellingen met talloze slimme oplossingen zoals:

kilometeradministratie

Automatische rittenregistratie

De slimme GPS black box van FleetGO houdt volledig automatisch een sluitende rittenregistratie bij die helemaal voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Uw werknemers hoeven geen papieren administratie te voeren en u heeft ook direct inzicht in de werk- en reistijden op voertuig- en bestuurdersniveau.

Uiteraard is de rittenregistratie voorzien van een Keurmerk RRS voor extra zekerheid.

Lees meer….


Track-en-Trace-Systeem

GPS Volgsysteem voor in de zorg

Volg uw thuiszorg-auto’s, kinderopvang-busjes en/of zorgpersoneel 24 uur per dag met real time GPS Tracking. Alles in één overzichtelijk platform.

De GPS Tracker van FleetGO beschikt over verschillende ingangen om naast de actuele locatie en gereden routes, nóg meer inzicht te krijgen in de prestaties en efficiency van uw volledige wagenpark.

Lees meer…


De administratie van uw zorginstantie op orde

Als zorginstantie dient u de administratie goed op orde te hebben, niet alleen voor uw organisatie maar ook voor de Belastingdienst. Zorginstellingen die veel op- en afrijden dienen een sluitende rittenregistratie bij te houden. De minder moderne zorginstellingen doen deze registratie nog op papier, wat leidt tot tijdsverspilling, rompslomp en fouten. Dankzij automatische rittenregistratie van FleetGO maakt u tijd vrij om meer met de handen aan het bed te staan.

Handmatige rittenadministratie verleden tijd

Steeds meer zorginstanties kiezen ervoor om administratieve bezigheden te automatiseren. Zo wordt het automatische rittenregistratiesysteem van FleetGO ingezet om de gehele rittenadministratie automatisch te laten verlopen. Deze partijen profiteren van de extra tijd die vrijkomt en kunnen zich meer richten op het bieden van zorg in plaats van administratie.


Evean

Zorgverleners hoeven geen papierwerk meer bij te houden

FleetGO helpt ons om tijd vrij te maken voor onze passie: mensen ondersteunen als het nodig is. De auto’s zijn nu uitgerust met een bestuurders- en kilometerregistratiesysteem van FleetGO. Hierdoor wordt veel tijd bespaard en onnodige fouten voorkomen.

Lees meer….

Zorgbalans

Meer zorg bieden door tijdsbesparing

Dat met de automatische rittenregistratie van FleetGO de handmatige administratie verleden tijd is, was Paul van Zorgbalans wel bekend. Maar dat het systeem nog zo veel méér mogelijkheden biedt, was voor Paul een aangename verrassing.

Lees meer….


Wilt u meer weten over onze oplossingen?