Oplossingen voor Koeriersdiensten

Ontdek hoe FleetGO Koeriersdiensten helpt.

Maandelijks opzegbaar
Laag bedrag per maand
3 jaar garantie op locatie
10 jaar veilige dataopslag
Eigen soft- & hardware
Eenvoudig in gebruik

De beste oplossingen voor Koeriersdiensten, speciaal voor voertuigen en bestuurders voor elk type bedrijf

FleetGO helpt koeriersdiensten door altijd live inzicht te geven over het wagenpark en bestuurders. Bedrijfsvoering voor koeriersdiensten is erg dynamisch, beweegt snel en zijn de tijdsmarges minimaal. Planning, coördinering en live inzicht in de voertuigen en bestuurders is daardoor essentieel.

Met FleetGO is het mogelijk om altijd live inzicht te hebben in alle voertuigen, bestuurders en het rijdgedrag. Deze worden real-time op de kaart weergeven maar registreert FleetGO ook alle gemaakte routes. Ook is voertuigdata zoals brandstof verbruik en geregistreerde kilometers altijd inzichtelijk dat erg bruikbaar is voor het besparen van kosten.

Ook bij zwaar transport biedt FleetGO oplossingen voor trucks en trailers. Zo wordt het tachograaf beheer makkelijker gemaakt en is er altijd live inzicht in de resterende rijtijden van de bestuurders.


Deze bedrijven maken al gebruik van FleetGO:


Of het nu om een klein of groot bedrijf gaat, FleetGO heeft altijd een passende oplossing die met u en uw bedrijf mee kan groeien. FleetGO helpt koeriersdiensten met talloze slimme toepassingen zoals:

One stop shop | Beheer alle voertuigen en bestuurders in 1 omgeving
Real-time overzicht op de kaart van voertuigen en bestuurders
Dynamic logging voor optimale routes
Automatisch en op afstand tachograaf- en bestuurderskaartdata uitlezen
Automatische analyse voor werktijden en overtredingen
Veilige tacho opslag in de FleetGO cloud
Voertuigdata beschikbaar zoals brandstofverbruik en echte gereden kilometers (geen GPS!)
Altijd inzicht in resterende rijtijden van chauffeurs
Geofencing voor laad en los registraties

Klantcase: Meubeltaxi

Het GPS volgsysteem van FleetGO helpt ons om op de hoogte te blijven van waar onze wagens zich bevinden en wat ze hebben gedaan. Het Green Driving systeem helpt ons het rijgedrag van de chauffeurs te monitoren.

Lees meer…

Meubeltaxi-795

“De installatie verliep vlekkeloos waarbij de monteurs zeer flexibel waren. Wij zijn uitstekend geholpen en hebben er vertrouwen in dat ook in de toekomst goed met onze feedback zal worden omgegaan.”

Mattijs Kat- Meubeltaxi (bekijk klantcase)


Track-en-Trace-Systeem

Track en Trace

Met het Track en Trace systeem van FleetGO heeft u altijd een compleet overzicht van uw zakelijke vloot. Monitor de actuele locatie via GPS, bekijk gereden routes, welke locaties zijn bezocht en de actuele status van voertuigen.

Lees meer…


Tachograaf

Digitale Tachograaf uitlezen

Met Remote Tacho Download van FleetGO beschikt u over een zeer compleet én gebruiksvriendelijk systeem voor een compleet tachograafarchief.

Lees meer….


Tachograaf analyse software

Tachograaf analyse

Met de tachograaf analyse software van FleetGO heeft u een krachtige tool voor het beheren, controleren en archiveren van uw tachograafbestanden en of uw chauffeurs zich aan de rij- en rusttijden houden.

Lees meer….


Trailers

Trailer Tracking

De FleetGO Trailer Tracking-oplossing biedt u een compleet overzicht van uw trailers, hun realtime locatie, hun laatst geregistreerde locatie en alle gemaakte ritten

Lees meer….

Wilt u meer weten over onze oplossingen?