Referentie: Beter Duurzaam

Beter Duurzaam

In gesprek met Arie de Blois, eigenaar en Solar Specialist. Hij gebruikt FleetGO voor de fiscale rittenregistratie.

Passie voor duurzaamheid: het ontstond toen Arie de Blois enkele jaar geleden zonnepanelen op zijn eigen woonhuis plaatste. Zijn enthousiasme hiervoor was zó groot, dat hij besloot van zijn passie zijn werk te maken. Inmiddels staat Arie al acht jaar aan het roer van Beter Duurzaam, specialist in duurzame oplossingen voor bedrijven en particulieren door het hele land. De gemaakte kilometers en werkuren worden geregistreerd door het kilometerregistratie van FleetGO. Met succes.

Beter-Duurzaam

“Onze jongens zijn heel blij met de app van FleetGO.”

Arie de Blois

Zonnepaneelsystemen

Het principe is eenvoudig, maar juist dat sprak Arie aan toen hij zonnepanelen uitzocht voor zijn woning: “Het proces waarbij licht wordt omgezet in elektriciteit die je vervolgens kunt gebruiken, vind ik geweldige materie.” Dat proces begeleiden en waarborgen, is wat Beter Duurzaam doet. Van een subsidieaanvraag, tot het installeren en onderhouden van zonnepaneelsystemen. Een enthousiast team van adviseurs en onderaannemers zorgt ervoor dat klanten voor een scherpe prijs de meest hoogwaardige zonnepanelen op hun dak hebben liggen. De opdrachten komen vanuit heel Nederland, waardoor er heel wat kilometers worden afgelegd. Arie: “We willen volledig transparant zijn richting onze opdrachtgevers en willen dus kunnen aantonen hoeveel tijd ons personeel voor ze bezig is. Met behulp van de kilometerregistratie, kunnen we de gemaakte uren netjes onderbouwen.”

Tag onderweg

Behalve voor de urenregistratie, is het systeem van FleetGO ook om andere redenen aantrekkelijk voor Beter Duurzaam. Arie: “Als bedrijf hebben we een stukje verplichting richting de Belastingdienst. Met behulp van het rittenregistratiesysteem kunnen we aantonen dat onze auto’s niet privé worden gebruikt. De bestuurders van onze auto’s hebben ook allemaal een tag, zodat zichtbaar is wie wanneer in welke auto rijdt. Met acht auto’s van de zaak is dat wel zo handig. Onze jongens zijn trouwens ook heel blij met de app van FleetGO. Deze is, net als het hele systeem, makkelijk in gebruik. Ook de afdeling planning en service is erg te spreken over de mogelijkheden van het systeem. Ze zien precies wie waar rijdt en kunnen nu heel makkelijk iemand inzetten als er een spoedopdracht tussendoor komt. We zijn dus allemaal vol lof over dit rittenregistratiesysteem!”

Plezierige samenwerking

De kennismaking met FleetGO begon via de website, via waar Arie een offerte opvroeg. Arie: “We hebben ook bij andere partijen offertes opgevraagd en vergeleken het aanbod op kwaliteit, service en prijs. FleetGO belde ons na de aanvraag direct op. Die persoonlijke aanpak sprak ons aan. Uiteindelijk zijn we met FleetGO in zee gegaan. We zijn heel tevreden over het rittenregistratiesysteem en over de service. De gebruiksvriendelijkheid is echt heel goed. Bij FleetGO zijn ze daarnaast heel gedreven, ze staan open voor verbeteringen en beantwoorden vragen snel. De samenwerking ervaren we daardoor als heel plezierig.”

Offerte aanvraag